16 kişinin ölümüne hastalık olan otobüsün sicilli olduğu ortaya daha çok

Gaziantep’te kazaya müdahale eden ekiplerin arasına dalarak İhlas Bilgi Ajansının 2 muhabiri, 4 esenlik çalışanı ve 3 itfaiye eri olmak amacıyla toplam 16 kişinin ölümüne, 21 kişinin ise yaralanmasına sebep olan otobüsün henüz önceki üstelik sicilli olduğu ortaya çıktı.

Gaziantep’te kazaya engelleme fail ekiplerin arasına dalarak 16 kişinin ölümüne, 21 kişinin ise yaralanmasına bozukluk olan otobüsün 21 Fasıla 2017’da Şanlıurfa merkezde bire bir ambulansa çarptığı, 3’ü esenlik çalışanı, biri polis ve diğerleri rahatsız ve sökel yakını oluşmak için 6 kişinin yaralanmasına neden olduğu öğrenildi. Kazada İhlas Malumat Ajansında etkin 2 muhabir ile birlikte 4 afiyet çalışanı ve 3 itfaiye aracı eri bile hayatını kaybetti.

Ambulanstaki 6 gönül yaralanmıştı

2017 yılında, Şanlıurfa’da ayrımsız hastayı Adana’ya atıf eden ambulans ile gelgeç otobüsünün çarpışması sonucu meydana mevrut kazada 3’ü keyif personeli, 1’i polis güçleri 6 can yaralandı.

Edinilen bilgiye bakarak, ilçe, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine tutkun Karşıyaka Mahallesi Ergin Direkli Bulvarı üstünde yaşandı. Ruhsal sıkıntıları olduğu sav edilen M.A. ünlü şahsı Adana’ya irsal eden Halil Ç. yönetimindeki ambulans ile Diyarbakır’a muvakkat haiz Raydin B. yönetimindeki 33 SR 157 plakalı şehirlerarası otobüs çarpıştı. Kazada cankurtaran, sefer kenarındaki cıvıltı direğine çarparak durabildi.

Ambulans sürücüsü Halil Ç., afiyet personelleri Mehmet Davut Vandöz, Bent Kişmiri ve sevki yapılan M.A. ile babası Mahmut A. ve hastaya refakat fail polis memuru Şemsettin P.’nin yaralandığı kazanın ardından bölgeye çok sayıda cankurtaran sevk edildi. Olay namına revan keyif ekipleri, çorlu meslektaşları ile ayrıksı yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonradan ambulanslarla Mehmet Akif İnan Terbiye ve Araştırı Hastanesi ile Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürdü. Burada tedavi altına alınan yaralılardan birinin keyif durumunun ağır sıklet olduğu öğrenildi.

Kazadan kırıcı almadan kurtulan yolcular ise çağrılan eksantrik tıpkı otobüsle Diyarbakır’a gönderildi. – GAZİANTEP

Share: