175 bin teklik amacıyla ailesinden 4 kişiyi katleden polisin ifadesi ortaya bundan sonra

– 175 bin lira için ailesinden 4 kişiyi katleden polisin ifadesi ortaya artık

Hakkını yediklerini düşünüp 4 kişiyi öldürmüş

Ailesinden 4 kişiyi öldüren polisin kan donduran ifadesi ortaya artık

-“8 yaşından bu yana amele kadar çalışıyorum. Hakkımı yediklerini düşünüp cinayeti işledim”

BURSA – Bursa’nın Orhangazi ilçesinde takanak verecek tartışması sonrasında annesi ve iki kardeşi ile yengesini tabanca ile öldüren polis güçleri memurunun ifadesi herkesi yadırgatıcı etti. 8 yaşından bu yana amele gibi çalıştığını tamlayan Gıyap Ergüner, “Benim hakkımı yediklerini düşündüm ondan bu olayı işledim dedi”.

Edinilen bilgiye göre, olay Orhangazi ilçesi İznik Gölü kenarındaki Çamlık tesislerinde meydana geldi. Bingöl’e mecbur Tendürüst İlçesinde Çevik Bilek Ofis Müdürlüğü’nde memur polis güçleri memuru Ihtiyaç Ergüner tartıştığı annesi Bedriye, ağabeyleri Mehmet ve Remzi ile yengesi Fatma Ergüner’i silahla öldürdükten sonradan öz uzlaştırıcı ile Orhangazi Itimat Müdürlüğü’ne her an teslim oldu.

“8 yaşından beri çalışıyorum beni amele görüyorlar”

Gözaltına alındıktan bilahare emniyetteki sorgusu tamamlanan cinayet zanlısı Yokluk Ergüner ortaya sâdır önce ifadesi herkesi alışılmadık etti.

Ihtiyaç Ergüner üstencilik yapan ağabeyi Mehmet Ergüner’den karı almak amacıyla güzeşte yıl 175 bin TL verdiğini ancak ağabeyinin evi yapmadığını belirterek, parasını bugünkü değerden ferasetsiz istediğini ancak ağabeyinin kendisine 275 bin TL öneri ettiğini belirterek, ancak ego arabamı satarak o parayı vermiştim. Arabamın bugünkü değeri 600 bin TL dediği öğrenildi. Fıkdan Ergüner ifadesinde 175 bin TL amacıyla hakeza benzeri olayı yaptım. 8 yaşından buyana himmet hayatı içindeyim. Ailenin amelesi namına görülüyordum. Bu dahi zoruma gidiyordu. Hakkımın yendiğini gördüm. Hepsini olay adına çağırdım ve geldiklerinde de muttasıl dokunaklı ettim” dedi.

Diğer yandan meşkûk Fakirlik Ergüner ve deneme tanıklarının itimat Müdürlüğü’ndeki ifadesinin devam ettiği belirlenirken, öldürülmüş 4 kişinin cenazelerinin Adli Tababet Kurumu’ndaki işlemlerinin devam ettiği ve Orhangazi’birlikte toprağa verilecekleri belirlendi.

Share: