1969 Bilecik Kulübü öz evinde mağlup oldu

Lehçe Acemi Kütle (BAL) temsilcisi 1969 Bilecik Kulübü kişi evinde aşınmış olurken, futbolcuların performanslarını eleştiren taraftarlar ile bazen futbolcular beyninde konu kavgası çıktı.

BAL 11. Ekip 10’uncu hafta müsabakasında 1969 Bilecik Kulübü zat vadi ve seyircisi uğrunda Hendek Dereköyspor’a 2-1 yenildi. Pik mebzul başlayan Hendek Dereköyspor geçmiş yarıda 1969 Bilecik Kulübü kalecisi Süleyman Bahçeli’yi geçemedi. Kritik kurtarışlar özne Süleyman Bahçeli maçın 43’üncü derhâl gelişen bire bir Hendek Dereköyspor atağında sol kanatta topla mülaki Engin İnak’ın kaba ve düzgün şutuna bariyer olmadı. Bu gol önceki yarınında skoru oldu. Maçın ikinci yarısının 51’inci hemen Mualla Çukadar, Âşık Resuloğlu ve Ömer Çelik değişiklileriyle başlayan 1969 Bilecik Kulübü oyuna dengesini kurdu. Bu değişlikler sonrası ataklara başlayan 1969 Bilecik Kulübü maçın 72’inci çabucak Emre Ayaz’ın golüyle durumu 1-1’e getirdi. Bu gol sonrası galibiyet üzere atakları hızlandıran 1969 Bilecik Kulübü maçın 80’inci acilen yediği bire bir karşı akın sonrası Açık Deniz İnak hem kendisin mağara hem birlikte takımın 2’inci golünü kaydetti. Maçın ikinci yarısında üstelik kalesinde devleşen Süleyman Bahçeli bu gol sonrası adeta yıkıldı. Bu golden bilahare çapraz mevcut ataklar albeni kalınca 1969 Bilecik Kulübü maçı 2-1 kaybetti. 1969 Bilecik Kulübü 5 haftadır 3 puan yüzü görmezken, karşılaşma böylelikle Ömer Çelik ve 1969 Bilecik Kulübü taraftarlar beyninde gerilim yaşandı. Mülk alamadıklarını belirten Ömer Çelik’a taraftarlar “O ant geçin gidin” derken ucuz anlar yaşandı. Bilecikli topçu Ekrem Peş taraftarları sakinleştirirken, taraftarlar Ömer Polat gönderilmesi için yönetime birlikte aksülamel gösterdi.

Öte yandan 1969 Bilecik Kulübü antrenörü taraftarlar Zor Çukur’u oyuna almadığı e seçkin hafta ayrımsız değişikliler yaptığı için tepki gösterdi.

Maçı Bayırköy Belediye Reisi Mustafa Bitirim, Bilecik ASKF Başkanı Nusret Kele ve Ayak Topu İl Temsilcisi Engin Toku izledi. Bürokrasının pik demet ve takıma göstermesine Belekoma Yandaş Gurubu, “Iyesiz Bilecik” diye niteleyerek gösteri yaparken, alkış eylemi yaptı. – BİLECİK

Share: