3 kişinin yaralandığı bıçaklı kavgada 2 tutuklama

Karabük’te iş yapmalarını engelledikleri gerekçesiyle tartışan iki takım beyninde sâdır bıçaklı kavgada gözaltına alınan 7 kişiden 2’si tutuklandı.

Olay, esbak tün Özgürlük Mahallesi Zonguldak Caddesi Cuma Namazı Pazarı mevkiinde meydana geldi. Düğünlerde saz çengi işi özne iki takım ortada işleri azalttıkları gerekçesiyle tartışma daha çok. Gücük sürede büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile Sinan Ş. (36), Itibar Ö. (23) ve Gaye Turan Ö. (25) vücutlarına aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı. İhbar üzerine fenomen adına polis ve 112 Ivedi Servis ekipleri atıf edildi. Keyif ekiplerinin önce müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Sinan Ş. ile Meram Turan Ö.’nün dirimlik tehlikelerinin bitmeme ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, kavgaya karıştıklarını belirlediği O.Ş., M.Ş., Ö.K., T.Ş., C.E.K., Y.Ş. ve S.Y.’yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4’ü müddeiumumilik ifadesi sonrası azade bırakılırken, O.Ş. ve M.Ş. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. C.E.K. isimli ibret ise adli taharri amacıyla başıboş kaldı. – KARABÜK

Share: