Adana Kızıldağ Yaylası Köylerarası Ayak Topu Turnuvası’nın Şampiyonu Kaşoba Spor Oldu

Adana Kızıldağ Yaylası Köylerarası Ayak Topu Turnuvası’nın bitiş müsabakası sabık senenin şampiyonu Gildirli Spor ile Kaşoba Spor ortada Kızıldağ Yaylası Aytaç Durak Spor Tesisleri’nde oynandı. Turnuvanın şampiyonu, Kaşoba Spor oldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi temel sponsorluğunda Karaisalı Kaymakamlığı, Karaisalı Belediyesi ve Karaisalılılar Derneği’nin katkıları ile bu sene 10’uncu akarsu organize edilen Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvası’nın bitiş müsabakası geçen senenin şampiyonu Gildirli Spor ile Kaşoba Spor beyninde Kızıldağ Yaylası Aytaç Durak Spor Tesisleri’nde oynandı. Turnuvanın şampiyonu, Kaşoba Spor oldu. Bitiş mücadelesini Adana Büyükşehir Belediye Başkanvekili Sertaç Durak, Karaisalı İlçe Kaymakamı Er Kişi Kumcu, Karaisalı Şehremini Saadettin Arslan, İyi Tümen İl Başkanı Köktürk Boyvadaoğlu ve siyasi parti temsilcileri ile gelişigüzel 5 binin üzerinde izleyici takip etti.

ŞAMPİYON KAŞOBA SPOR

Adana Büyükşehir Şehremini Zeydan Karalar’ın idmansız spora verdiği öneme dayanarak Adana Büyükşehir Belediyesi’nin asıl sponsorluğunu üstlendiği turnuvada mülevven görüntüler yaşandı. Kıyamet kırana güzeşte mücadelenin peşi sıra şampiyon olan Kaşoba Spor kupasını ve ödülünü Adana Büyükşehir Uray Başkanvekili Sertaç Durak, Karaisalı Kaymakamı Kişi Kumcu, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Arslan, İyi Fırka İl Başkanı Köktürk Boyvadaoğlu ve İlçe protokolünün elinden aldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi namına müsabaka meydan tahsisi ve bakımı yapılırken, cemi takımlara format, alıştırma topu, idman sahası, egzersiz yeleği, su, müsabaka azimet çevrim ulaşım uzlaştırıcı ve bergüzar verildi. Ayrıca hakem ücretleri Adana Büyükşehir Belediyesi’nce karşılandı. 4’lü grupta 16 takımın 31 maçta uğraş edeceği turnuvaya toplam 23 karye takımı katıldı.

Share: