Adanalı sanayici Aksöz hayatını kaybetti

Türk tekstilinin duayen isimlerinden biri olan Adanalı sanayici Ayça Atilla Aksöz, hayatını kaybetti.

Pamuktan konfeksiyona büyüklüğünde tekstilin temas alanına hakim olan, bu sektörün dev yatırımlarında yöneticilik eden, yatırımlar kazandıran Adana Birleştirme Endüstri Bölgesi’nin yapılış yıllarından itibaren bölgenin sorunlarının çözümüne muhteşem katkılar sunan, girişimci heyetlerde düzlük düzlük, 2010 yılından 2022 yılına kadar Denetleme Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Alem Atilla Aksöz, mülevven kişiliği ve yardımseverliği ile dahi tanınıyordu. Adana Tenis ve Dağcılık Kulübü bozuk başkanı birlikte olan Aksöz’ün ölümü gelişim dünyasında üzüntüye misil açtı.

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Aksöz”nam ölümünden duyduğu üzüntüyü tabir ederken, “Bölgemizin kuruluşundan bugüne mehabetli hizmetler veren Alem Ağabeyimiz, 1990’lı yıllarda bizim firmamızın dahi bölgede yer almasına önderlik etmişti. Kendisini temas zaman rahmet ve minnetle anacağız. Başımız salim olsun. Ailesine ve bütün sevenlerine sabırlar diliyorum” dedi.

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden evli ve 2 yavru babası Ayça Atilla Aksöz, 79 yaşındaydı.

Aksöz’ad cenazesi 22 Ağustos Pazartesi günü ikindi namazının peşi sıra kılınacak cenaze namazının peşi sıra Adana Modern Mezarlığında toprağa verilecek. – ADANA

Share: