Adını görenler şaşırıyor! Recep Tayyip Erdoğan isimli güre, Nevşehir’den saylav namzetlik başvurusu yaptı

Cumhur Reisi Recep Tayyip Erdoğan ile bir ismi haiz Nevşehirli 24 yaşındaki Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimler üzere SELIM Fırka’den Nevşehir mebus aday adayı oldu.

DOSYASINI TESLİM ETTİ

SELIM Öğür Nevşehir İl Başkanlığı tarafından oluşturulan SELIM Öğür Mebusluk namzet adaylığı komisyonuna dolay başvurusunu yapan Recep Tayyip Erdoğan, henüz bilahare YANLIŞSIZ Öğür İl Başkanı Şanlı Kemikkıran’ı makamında görüşme ederek, namzet adaylığı müracaat dosyasını tasdik etti.

“İSMİMİ DUYAN KİMLİĞİMİ AHZETMEK İSTİYOR”

İsminin Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan ile tıpkı olmasından dünya ekseriyetle müspet tepkiler aldığını belirten Erdoğan, inanmayanların kimliğini istediğini söyledi. 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde Nevşehir’den milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Recep Tayyip Erdoğan; “DÜRÜST Parti teşkilatlarında adeta bir üretimlik vazifesi gören, tığ gençlerin teşkilatlarında yetişmiş, davasına iştiyak vermiş liderine âşık tıpkı kardeşiniz adına doğduğum ve büyüdüğüm Nevşehir’den 14 Mayıs’ta yapılacak olan mebusluk seçimleri amacıyla ego üstelik saylav namzet adayı olduğumu yorumlamak istiyorum. İsmimi duyan garipsiyor ve kimliğimi dercetmek istiyor. Genelde inanmıyorlar. 8 Mart 1999 doğumluyum. Adaylığım üzere hiç kimesne beni bekâr bırakmadı ve cümle beni destekledi. 18-25 gözyaşı kontenjanından namzet adaylığına giriyorum. Eğer seçilirsem gençliği yer domuzuna şekilde mecliste teşhir etmek istiyorum” diye niteleyerek konuştu.

“ERDOĞAN CEZAEVİNE GİRDİKTEN 3 ÇEVRIM SONRA DÜNYAYA GELMİŞİM”

İsminin hikayesini anlatan Recep Tayyip Erdoğan, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan okuduğu koşuk dolayısıyla cezaevine girdikten 3 ahit bilahare dünyaya gelmişim. Babam da cumhurbaşkanımızı çokça sevdiği ve bu duruma üzüldüğü amacıyla ve cumhurbaşkanımıza sevgisini izhar etmek için benim adımı Recep Tayyip koymuş” dedi.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

AK Öğür Nevşehir İl Başkanı Yüce Kemikkıran ise “Sayın cumhurbaşkanımız ile bir ismi haiz Recep Tayyip Erdoğan kardeşimizin partimizden namzet olması bizleri haddinden fazla mutlu etti. Recep Tayyip Erdoğan kardeşimiz zinde aynı kardeşimiz. Çıkma olduğu bu yolda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Share: