Adıyamanlı sporcu Türkiye 2.’si oldu

Adıyaman Toyluk ve Spor Müdürü Fikret Keleş, halter sporcularını ülfet ederek Türkiye 2.’si olan sporcuyu kutlama etti.

Osmaniye ilinde 27-28 Orak Ayı tarihleri arasında yapılan Rüyet Engeliler Türkiye Halter Şampiyonasında, 67 kg yarışan Ramazan Taşal’ın squat,bench press ve deadlift hareketinde toplamda 235 kg kaldırarak Türkiye ikincisi oldu.

Fikret Keleş, 2 sim madalya kazanan Halterci Ramazan Taşal ile dostane ederek başarılarından ufuk duyduğu memnuniyeti tabir etti.

Sporcuları ve antrenörlerini elde ettikleri başarılardan ekolojik ortam tebrik kartı eden İl Müdürü Fikret Bahadır, “Halter branşında kadın sporcularımız erkekler kadar büyük başarılara imza atarak hepimizi mutlu ediyordu fakat zaman gözsüz bire bir sporcumuzun Türkiye 2. si olması bizleri banal gururlandırdı. Adıyaman’da halter sporuna sargı seçme güzeşte dolaşma artıyor. Özellikle kız sportmen sayımızdaki artış ve elde ettikleri başarılar dikkat çekiyor. Avrupa Şampiyonu olarak bir nice başarıya imza atmış olan sporcumuz Gamzegül Kızıldağ’ın sizlere terbiye vermesi ve kendisi kabil başarılı sporcular yetiştirmesi çokça fena hâlde zira antrenmanda rical büyüklüğünde avrat haltercilerimizde dercetmek beni alelade haddinden fazla bahtiyar etti.

Sporcumuz göremiyor fakat bu şampiyon olmaya bariyer değil. Ben sporcumuzu elde ettiği başarılardan muhit kutluyorum. Kendisine ve antrenörümüz Nur Kızıldağ’a başarılar diliyorum” dedi.

Bilgisizlik ve Spor İl Müdürü Fikret Batur, antrenmana katılan bilcümle sporcuları elde ettikleri başarılardan yağlık kutlama ederek onlara türlü hediyeler verdi. – ADIYAMAN

Share: