Ailesinden 4 kişiyi öldüren polis memuru: Ağabeyim sözünde durmadı

BURSA’nın Orhangazi ilçesinde annesi Bedriye (67), ağabeyleri Mehmet (40) ve Remzi (45) ile yengesi Fatma Ergüner’i (39) tabancayla vurarak öldüren polis memuru Yoksulluk Ergüner (30) emniyetteki ifadesinde, “Ağabeyim Mehmet’e geçen sene bana familya yapması amacıyla otomobilimi üstelik satıp 175 bin liralık verdim. Sözünde durmadı. Paramı bugünkü değerinden kalın kafalı istedim. Bana, 275 bin liralık öneri etti. Hakkımı yediğini anladım” dediği öğrenildi.

Olay, mazi saat 15.00 sıralarında İznik Gölü yakınındaki Çamlıkalan mevkisinde meydana geldi. Bingöl’ün Canlı İlçe Güvenlik Müdürlüğü’nde Düzenlilik Şubesi’nde memur 6 almanak polis güçleri memuru Yokluk Ergüner, müsaade alıp, eşi ve çocuğuyla alay malay, eski görev yeri Eskişehir’e gitti. Burada ailesini AVM’bile bırakan Ergüder, Bursa’nın Orhangazi ilçesine geldi. Ergüner, aralarında husumet mevcut ağabeyi Mehmet Ergüener’e telefon açıp, konuşmak istediğini söyledi. Mehmet Ergüner, annesi Bedriye, ağabeyi Remzi ve yengesi Fatma Ergüner ile gelişigüzel buluşma noktasına gitti. Adem Ergüner, burada yanındaki tabancasını çekip ev bireylerine kurşun yağdırdı. Anne Bedriye ile oğlu Remzi ve gelini Fatma Ergüner fenomen durumunda, Mehmet Ergüner ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Ailesini bakmak için olay hesabına başlangıçta mevrut Fakirlik Ergüner’in çevrede gezindiği anlar asayiş kameralarına yansıdı.

POLİSE TESLİM OLDUOlay sonrası Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gidip doğrulama olan Fıkdan Ergüner’in sorgusu bitmeme ediyor. Ergüner’in verdiği evvel ifadede, “Ben 8 yaşından bu yana çalışıyorum. Ailem beni ‘amele’ yerine görüyor. Üstencilik eden ağabeyim Mehmet Ergüner’den sülale almak istedim. Sabık yıl arabamı satarak ona hep 175 bin TL verdim. Ama o evimi yapmadı. Kendisinden paramı, bugünkü değerinden mankafa istedim. O üstelik bana 275 bin TL teklif etti. Kabul etmedim. Zira, o dönüş sattığım arabamın şu andaki değeri 600 bin TL. Hakkımı yediğini anladım. Ben dahi elimi kana buladım” dedi.Bedriye Ergüner ile oğulları Mehmet, Remzi ve gelini Fatma Ergüner’in, bugün Orhangazi’bile toprağa verilmesi bekleniyor.

Yokluk Ergüner’in emniyetteki işlemleri sürüyor.

Share: