“AK Öğür Politika Akademisi Avrat Terbiye Programı” düzenlendi

Denizli’de, “AK Parti Siyaset Akademisi Kadın Terbiye Programı” gerçekleştirildi.

AK Tümen Kalıp Değişmeyen Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Malatya Mebus Öznur Sakat, YANLIŞSIZ Tümen Genel Format Kadın Kollarınca SELIM Fırka Denizli İl Başkanlığında gerçekleştirilen program öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, DOĞRU Öğür’nin “aynı ekol, tıpkısı meslek” olduğunu belirterek, “Bunun en yetişkin göstergesi Siyaset Akademisi çalışmalarıdır.” dedi.

Çalık, YANLIŞSIZ Fırka ile kadınların siyasetin tıpkı öznesi haline geldiğinin altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğiyle kadınların önündeki engellerin aşıldığının altını çizen Çalık, “Aşmaya üstelik devam ediyoruz. Kadınların zat içlerinde eşitlenmesi çok bulunmaz tıpkısı özdek. Kadınların başı açık ve bağlı kadınlar arasındaki eşitsiz durumu, adam hakları ihlallerini ortadan kaldıran tıpkı dönemi yaşadık. Bir Nice yasal aranjman ile kadının güçlenmesine müteveccih adımlar attık.” değerlendirmesinde bulundu.

Daha bilahare programda Sakat ile DOĞRU Öğür Denizli Milletvekili Nilgün Ök, partililere politika üzerine seminer verdi.

Etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Tümen İl Başkanı Yücel Güngör, YANLIŞSIZ Öğür MKYK üyeleri Nurcan Dalbudak ve Ses Sarıbaş, DOĞRU Öğür Denizli İl Karı Kolları Başkanı Feride Kabadayılar ve partililer katıldı.

Share: