AK Parti’li Çığlık ve Sürekli’den Bronz Soyer’e Gediz Nehri tepkisi

SELIM Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile DÜRÜST Tümen İzmir İl Başkanı Asillik Mehabetli Daim, İzmir Su ve Lağım Döşemi İdaresine (İZSU) mecbur tasfiye tesisi kaynaklı karışık suyun Gediz Nehri ile çevredeki tarlalara bırakıldığına dayalı çekilmiş görüntüleri paylaşarak Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e tepki gösterdi.

Hamza Izdırap, sosyal iletişim araçları hesabında, İZSU’ya sadık Muradiye Tasfiye Tesisi güzel tıpkısı vatandaş aracılığıyla fariğ video ile Gediz Nehri’nin kirletilmesine ait yanlışlık duyurusunda bulunacağını tamlayan Tunç Soyer’in bu konuda yaptığı konuşmaya ilgilendiren görüntüleri paylaştı.

Acı, mesajında, “CHP belediyeciliği ne konuda ses yükseltiyorsa o hususta özlük suçunu bastırıp maksat darp etmek amacıyla bunu yapıyordur. İzmir’in havasını, suyunu ve toprağını zehirleyen; sizin ihmalkar ve aksiyon bilmez hile anlayışınız Bronz Soyer.” ifadelerini kullandı.

Aynı görüntüleri paylaşan YANLIŞSIZ Parti İzmir İl Başkanı Soyluluk Yüce Sonsuz da içtimai medya hesabından şunları kaydetti:

“Hemşerilerimiz kör ve dilsiz değil. Tarlasını ve Gediz’i zehirleyenin üstelik doğayı ve Körfez’i katledenin dahi kim olduğunu dolgunca biliyor. Haydi bakalım; kendiniz amacıyla bile cürüm duyurusunda bulunun şimdi.”

Yurttaş marifetiyle Muradiye Tasfiye Tesisi yakınında çekildiği belirtilen görüntülerde, kiremit rengi suyun çizgi süresince aktığı ve bir üzüm bağının içinin bu suyla dolduğu görülüyor.



Share: