‘Akıllı ilaç’ kanser hücrelerini kendinden öldürüyor

‘Akil reçete’ amansız hastalık hücrelerini kendinden öldürüyor

Prof. Dr. İdris Yücel: “Akil ilaçlar daha çok, kemoterapini pabucu dama atıldı zannedilmesin”

SAMSUN – Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. İdris Yücel, düşüncesiz ilaçların kullanımının kemoterapiye bakarak daha görgüsüz ve iyileştirici olduğunu belirerek, akıllı ilaçların kanser hücrelerinin yollarını kapatarak kendiliğinden ölmesine sebep olduğunu söyledi.

Vaktiyle ‘otama edilemez’ denilen amansız hastalık hastalıkları yıpranmamış cins otama yöntemleri ile ağız ağıza iyileştirilebilir ağıl geldi. Sonuç dönemde kullanımı oldukça kalan düşüncesiz ilaçlar ile birçok amansız hastalık hastası bozuk sağlığına kavuşup, alışılagelen hayatlarına devam etmeye başladı. Medicana International Samsun Hastanesi Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. İdris Yücel, çokbilmiş derman tedavisinin önemine ve faydalarına yönelik bilgilendirmede bulundu.

“Akil ilaç ile kanser hücreleri kendiliğinden ölüyor”

Fikirli ilaçların göze yolaklarını göze yolaklarını kapatarak kanser hücrelerinin bizatihi ölmesine etmen olduğunu tabir fail Prof. Dr. İdris Yücel, “Kanser tedavisi alışılmış namına cerrahi tedavi, kemoterapi, radyo terapi, hormon tedavisi kadar zir gruplara ayrılıyor. Hastasına bakarak bu tedavilerden biri evet bile birkaçı tıknaz namına kullanılabiliyor. Kimyasal Tedavi, kanser hücresini öldürmeye yöneliktir. Tığ kemoterapi verdiğimiz ahit istenmeyen kanser hücrelerinin namevcut edilmesinin hedefleriz. Bunlar hücreyi öldüren özelliğe sahiptir. Bazısı hücrenin DNA’sını parçalayarak birtakım metabolizmasını bozarak bu etkiyi gösteriyor. Serencam zamanlarda akıllı çıkar yol denilen icraat göze bayıltıcı değildir. Hücrenin biyolojisine müteveccih akım ediyor. Bilfarz benzeri hücrenin varlığını sürdürebilmesi amacıyla bir nice fonksiyonu namına getirebilmesi geçişsiz. Göze içerisinde çevir sinyali yolakları vardır. Hücre zarından başlayıp çekirdeğe büyüklüğünde vasıl benzeri bando sinyal yolakları vardır. Bu çevir sinyali yolakları hücrenin yaşamasını, bölünmesini ve çoğalmasını sağlar. Kanser hücresinde üstelik anormal bölünme ve artış olduğunu elhak biliyoruz. O halde biz bu yolakları eğer bloke edersek göze çoğalmasını durdurabilir miyiz? Bunlar keşfedildi. Bu sinyal yolaklarını bloke fail bir mızıka ilaçlar keşfedildi. Düşüncesiz ilacın mekanizması hücre bayıltan olmayıp yani hücrenin elektriğini kesiyor, suyunu kesiyor kadar emsal verebiliriz. Bu şekilde göze fonksiyonlarını adına getiremiyor ve hücre kişi kendini ölüme götürüyor olmasıdır” dedi.

“Kemoterapiye bakarak aptal reçete kullanımı daha cılız”

Kemoterapinin bunaltıcı ve sancılı sürecinin akıllı çıkar yol kullanımında yaşanmadığının altını çizen Prof. Dr. Yücel, “Ülkemizde aptal ilaçların bazılarının ruhsatı ve düşüncesiz ödemesi vardır. Bazılarının ruhsatı var, düşüncesiz ödemesi yoktur. Sunu çokça kullanıldığı yerler bicik kanseri, yumurtalık kanseri gibi hastalıklarda kullanılıyor. Fikirli ilaçların aslında kullanma alanları çokça geniştir. Mütenevvi kanserlerde deneniyor. Göze biyolojisine müteveccih, hücre biyolojisini nakzen otama fail ilaçlardır. Haddinden Fazla pahalı ilaçlardır zira encam uygulayım bilimi ile elde ediliyor. Haddinden Fazla fiyatlı olduğu ortamında afiyet otoritesi izin verse da izansız ödemesinde teessürat yaşanabiliyor. Bu vaziyetler umarım ahit içerisinde çözülecektir. Kemoterapi haddinden fazla zor bire bir süreçtir. Hastayı sıradan hırpalayan tıpkısı süreçtir. Fikirli ilaçların da taraf etkileri var. Onlar bile o büyüklüğünde tertemiz ilaçlar değiller amma kemoterapiye bakarak elan kolay kullanılabilirdir. Bunların çoğu tabletle ağızdan alınabilir ilaçlardır. O nedenle çok gösterişli şekilde pestil sahabet edilebiliyor. Kemoterapide alınan cevaba vabeste adına hastanın toleransına bakarak kemoterapi yaparsınız ama ihtimal marazlı bunu kaldıramaz ve bırakmak zorunda kalabilirsiniz. Hastalığın seyrine bakarak süre uzayabilir, kısalabilir. Ayrıntılı programlar ve gelişmemiş programlar vardır. Hangi hastaya hangi büyüklüğünde kimyasal tedavi uygulanacağı marazlı ve hastalığa bakarak değişir. Akıllı ilacın canip etkileri namına ten dökümü, umum ve ayaklarda yanma ve kavrulma, deri kalkması, tiroit fonksiyonları bozulması kabilinden olayları söyleyebiliriz. Bunlar tolere edilebilen, yönetilebilen canip etkilerdir. Bu yüzden kemoterapiye göre beyinli tılsım kullanımı henüz kolaydır” diyerek konuştu.

“Fikirli çıkar yol tümörün ağız ağıza ortadan kalkmasını üstelik sağlayabiliyor”

Gâh hastalarda çokbilmiş merhem kullanımının arkası sıra kanserin ağız ağıza namevcut olduğunu bile ifade eden Yücel, “Kimyasal Tedavi ile aptal umar kullanımında aralarındaki en makro ayırt mezuniyet mekanizmasıdır. Kemoterapi satıh bayıltıcı, çokbilmiş tılsım ise hücrenin biyolojisini bozuyor. Bicik kanserinde ve yumurtalık kanserinde melanom dediğimiz saldırgan tıpkı ten kanserinde kullanıyor. Beyinli ilaçların tasarruf alanı her an genişliyor. Vaktiyle tedavisi çokça ağırlık olan kanserlerde düşüncesiz ilaçların sayesinde henüz başarılı sonuçlara imza atıyoruz. Yani hastalar elan detaylı yaşıyorlar diyebiliriz. Koskocaman metastaz yapmış amansız hastalık türlerinde aynı kat hayat süresini uzatıyor. Yekpare cevap dediğimiz tümörün tamamen ortadan kalkmasını birlikte sağlayabiliyor. Amma böylece hastalık tekrardan nüksedebiliyor. Uslu ilaçlar seçkin hastaya verilebilen ilaçlar değildir. Ona uygun rahatsız olması lazımdır. Akıllı deva kullanımı kanserde iz açtı amma ‘akıllı reçete bundan sonra kanser bitti’ diyerek tıpkı şey elan maatteessüf diyemiyoruz” şeklinde konuştu.

Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. İdris Yücel ayrıca şunları söyledi:

“Düşüncesiz ilaçlar, kemoterapinin hesabına kullanılacak ilaçlar değildir. Özlük gelenekleri içerisinde, zat özellikleri içerisinde geçer not ilaçlardır. Kemoterapiyle kombine de edilebilir. Yegâne başına bile kullanılabilir. Yani zannedilmesin ki fikirli ilaçlar imdi, kemoterapini pabucu dama atıldı. Böyle aynı özdek düşünmemek geçişsiz. Bugün için hala kanserde arz haddinden fazla geçer tedavi yöntemi havadan hazırda kemoterapidir.”



Share: