Akşener: “Bugün Türkiye’de Bire Bir Zihayat; ‘Önüme Bakmam İçin Evvel Kafamı Karnımdan Kaldırmam Gerekiyor’ Diyor. Tweet Bu Kadar”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bugün Türkiye’de tıpkısı güre; ‘Önüme bakmam üzere geçmiş kafamı karnımdan kaldırmam gerekiyor’ diyor. Tweet bu kadar” açıklamasını yaptı.

İYİ Tümen Genel Başkanı Meral Akşener, “Bugün Türkiye’de aynı gailesiz; ‘Önüme bakmam amacıyla önceki kafamı karnımdan kaldırmam gerekiyor’ diyor. Tweet bu büyüklüğünde…” notu ile ‘Gençler İçin Gençlerle Beraber’ programından bodur benzeri video yayınladı. Videoda Akşener’in, “Oğlum geçinebiliyor musun?” diye niteleyerek sorduğu genç şöyle yanıt verdi:

“Yani az buçuk zorlanıyorum türkçesi. Ego nazar arkadaşlarımla yani yurtta kalıyorum, KYK’bile. Görüş arkadaşlarımla şöyle bire bir fenomen dönmüştü. İstanbul’üstelik kar yağdığı devir ayn arkadaşım çıkıp; ‘oh bire bir hafta dışarı çıkıp para harcayamayacağız. Cebimizde kalacak’ gibi cümleler kullandı yani. Bu haddinden fazla içler acısı tıpkısı ebat. Hani ego tıpkısı zamanda birçok nutuk dallarıyla ilgileniyorum. Ego buna dair üretimler yazmak için haddizatında aynı sene öncesinden İstanbul’a gelip burada hem çalışıp hem eve hayat üzere ayrımsız düşüncem vardı ve dolar bir anda 10’un (liranın) konusunda çıkınca hakeza benzeri şeye yeltenemedim düpedüz. Yapamadık yani ayrımsız yıldır.

“BEN ÖNÜME BAKABİLMEM İÇİN ILK KARNIMDAN ÖNÜME BAKMAM GEREKİYOR”

Ben şu dönemde politikayla ilgileniyorsam eğer; buna dair aynı şeyler yapıyorsam, yapmaya çalışıyorsam üste yaptığım için bu beni muayyen streslere sokuyor. Hani üzerimde çok iri aynı dara varmış üzere hissediyorum. Rastgele yerde konu dönüp dolaşıp, dediniz evet ‘5 sene bilahare kendinizi nerede görüyorsunuz.’ Ego önüme bakabilmem amacıyla önceki karnımdan önüme bakmam gerekiyor. Bunun bile bence konuşulması gerekiyor. Bu büyüklüğünde”

“TWEET BU KADAR”

Akşener, “Tweet bu kadar” sözüne tüvana; “Evet” yanıtını verdi.



Share: