Amcaoğulların kavgasında nefes aktı; 3 çorlu

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde aralarında düşmanlık mevcut amcaoğlu arasına başlayan tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi sonucu üç yaşama yaralandı.

Olay, Pamukkale ilçesine kapalı Akhan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; ayrımsız mahallede canlı ve aralarında elan öncesine dayanan hasımlık bulunduğu öğrenilen amcaoğulları Mustafa C., Oktay C. ile Muharrem C., geceleyin yarısından sonra mahalledeki aleniyet sokaklardan birinde karşılaştı. Aralarında başlayan ağız dalaşı gelişmemiş sürede yerini kavgaya bırakan üç amcaoğlu, ellerindeki bıçaklarla birbirine girdi. Arbedenin yaşandığı anlarda 3 kişide bıçakla yaralandı. Yakınlarının engelleme ederek ayırdığı fenomen yerine haddinden fazla sayıda kadro irsal edildi.

Olay adına revan düzenlilik güçleri kalabalığı sakinleştirirken, esenlik görevlileri ise olay durumunda mevcut Oktay C.’yi dertli kendisine Denizli Fehamet Hastanesine kaldırdı. Düzenlilik güçleri ise olay yerinden kaçan Mustafa C. ile Muharrem C.’yi değişik noktalarda yakaladı. Yanık oldukları belirlenen Mustafa ve Muharrem C., Servergazi ile Pamukkale Üniversitesi Hastanelerine kaldırıldı.

Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yapmış olduğu çalışmaların ardından ekipler yıpranmamış tıpkısı tartışmanın önüne sarkıtmak üzere hastanelerde tılsım aldı. Olayda Mustafa ve Aşure Ayı C.’nin durumunun ferah olduğu öğrenilirken, Oktay C.’nin ise tedavisinin sürdüğü belirtildi. – DENİZLİ



Share: