Amme kurumumdan yapılan hırsızlığı şifahane termin fişi ortaya çıkardı

Kamu kurumumdan yapılan hırsızlığı şifahane randevu fişi ortaya çıkardı

Hırsız benim dedi, JASAT tetkik fişinden müştekiyi buldu

DENİZLİ – Denizli’dahi sulama kanalından çalınan malzemelerin bulunduğu aracı tayin eden JASAT, çalıntı cümbüş panosundan sâdır tetebbu fişiyle gerçeği ortaya çıkardı. Hastaneden kimlik bilgilerine ulaşan ekipler, kamu kurumumdan yapılan hırsızlığı de aydınlattı.

Denizli’nin Tavas ilçesinde sulama kanalında yapılan bir çokça hırsızlık olayının arkası sıra mağdur olan çiftçilerin ihbarı konusunda ekipler harekete geçti. Denizli İl Kurnaz Komutanlığına merbut JASAT ve Tavas İlçe Bitirmiş Komutanlığı yaptığı çalışmada 20 dönme sonraları bed ve uzlaştırıcı belirleme etti. JASAT dedektiflerince takibe alınan dil durdurularak Tavas İlçe Bitirmiş Komutanlığına götürüldü.

Araç içerisinde yapılan aramada jeneratör, su pompası, neşelilik panosu kadar birçok çalıntı olduğu değerlendirilen materyal bulundu. Malzemelerin kendisine ilgilendiren olduğunu bildirme eden yabansı Ferhat A. (32), hırsızlık malı olduğunu akseptans etmedi. Cıvıltı panosu içre bir sayı çamurlu Yardımcı Ağız ve Aut sağlığı Hastanesi’nden alınan muayene fişi bulan dedektifler, hastane ile görüşüp müştekiyi tespit etti.

Yapılan görüşmede Yardımcı Ulubey Belediyesinde görevli olan emanet çalınan malzemelerin belediyelerine ilişkin su deposundan çalındığını söylemesi üstüne sayrılarevi araştırı fişinden şikâyetçi amme kurumu tayin edilmiş oldu. Yabansı hakkında hem Tavas sulama kanalı hırsızlığı hem üstelik Yardımcı Ulubey Belediyesine ilişkin depodan arakçılık yapması nedeniyle adliyeye gönderme edildi.

Share: