Antakya Belediyesi güreş takımının başarısı

Antakya Belediyesi Toyluk Spor Kulübü Güreş Takımı, Yayladağı’nda düzenlenen Anne Güreşleri Türkiye Şampiyonası ve Kahramanmaraş’ta planlı Şalvar Güreşi Türkiye Şampiyonası’ndan derecelerle döndü.

Antakya Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre Yayladağı’nda düzenlenen Mader Güreşleri Türkiye Şampiyonası’nda Antakya Belediyesi GSK sporcularından Mustafa Yürek 30 kiloda bir numara, Miri Çekinmezlik 30 kiloda dördüncü, Cuma Hanelçi 35 kiloda üçüncü, Hammut Hanelçi 55 kiloda dördüncü, Yüce Kuyucu 70 kiloda üçüncü olurken Kahramanmaraş’ta planlı Iç Donu Güreşi Türkiye Şampiyonası’nda Bekir Kuyucu 35 kiloda birinci ve Abdurrahman Tekgöz 75 kiloda birinci oldu.

Antakya Belediyesi Bilgisizlik ve Spor Kulübü Güreş Takımının antrenörü Mürtefi Arıkoğlu ve sporcuları tebrik kartı fail Başkan İzzettin Yılmayan, “Antakya’da güreşi dost ve bu spora yetenekli zengin aynı potansiyelimiz var. Sporcularımızın başarıları ve dede sporumuz güreşin Antakya’da öneminin devam etmesi bizleri bahtiyar ediyor. Sporcularımızı, sporcularımızın ailelerini, hocalarını ve bu başarıda emeği güzeşte herkesi gönülden kutluyorum” dedi. – HATAY

Share: