Antalyaspor, Milosevic’in lisansını çıkartmadı

SPOR Pupa Süper Küme ekiplerinden Fraport SEMEN Antalyaspor’da Bosna Hersekli orta yer oyuncusu Deni Milosevic’e lisans çıkartılmadı.

Süper Yığın’in ilk haftasında sahasında Galatasaray’a 1-0 yenmiş olan, ligin ikinci haftasında deplasmanda Ümraniyespor ile oynayacak Fraport SEMIZLIK Antalyaspor, mücadelenin hazırlıklarını ayak topu sorumlusu Nuri Delimsirek gözetiminde Atilla Vehbi Misafir Tesisleri’nde sürdürüyor. Al beyazlılar bakir transferlerinin tamamının lisansını TFF’ye bildirirken, Deni Milosevic, Erkan Eyibil, Ersin Elem ve Gustavo Blanco’ya listede meydan vermeyerek lisanslarını çıkartmadı.

3 OYUNCU YANAL DÖNEMİNDE TAKIMA DAHİL EDİLDİKendilerine pakt bulmaları istenen Deni Milosevic, Erkan Eyibil ve Ersin Dağ, 2021-2022 sezonunda dönemin maharet direktörü Ersun Yanal marifetiyle transfer edildi. 3 aktör da takımın başına ayak topu sorumlusu olarak Nuri Delicesine’in geçmesiyle kader bulmakta zorlandı. Milosevic, geçen sezon kadroda tutulurken 15 takım, 3 kupa ve TFF Süper Yürek maçında dalan giydi. Toplamda 781 zaman sahada küsurat Bosna Hersekli orta vadi oyuncusu, yürek maçında 1 el gol sevinci yaşadı. Erkan Eyibil, Stuttgart 2, Ersin Çığlık de Dordrecht takımlarına kiralandı. Futbol sorumlusu Nuri Delimsirek, Deni Milosevic’i mevsim öncesi Burdur ve Almanya’bile yapılan kamplara karışma ederken, Ersin Elem ve Erkan Eyibil’i kadroya dahil etmedi.MİLOSEVİC GİRESUNSPOR VE ÜMRANİYESPOR İLE GÖRÜŞÜYOR Akdeniz ekibinde kadroda düşünülmeyen 4 oyuncudan kulüp bulmaları istendi. Kadroya alınmayan 27 yaşındaki itidalli düzlük oyuncusunun Süper Öbek ekiplerinden Giresunspor ve Ümraniyespor ile musahabe halinde olduğu öğrenildi. Gustavo Blanco, Ersin Keder ve Erkan Eyibil’in de ara sıra takımlarla görüştüğü belirtildi.

Fraport SEMEN Antalyaspor’bile Deni Milosevic’in TFF’ye bildirilen kadroda saha almaması üzerine giydiği 10 numaralı formanın yıpranmamış sahibi, güzeşte sezonun devre beyninde takıma tahil olan Brezilyalı forvet oyuncusu Luiz Adriano oldu. 35 yaşındaki tecrübeli topçu sabık zaman 70 numaralı formayı yeğleme etmişti.

Share: