Ardahan YANLIŞSIZ Fırka İl teşkilatı yer sarsıntısı bölgesinde

Türe ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ardahan İl Başkanı Kaan Çalıştırıcı ve İl teşkilatları hareket bölgesine her an, depremzede kardeşlerin acılarını katılmak ve tıpkısı nebze birlikte olsa yüklenmek üzere, Malatya ve ilçelerinde vatandaşlarla benzeri araya geldi.

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yaşanan depremden bilahare yadımlama büyük oldu. Binlerce vatandaşın çökme altında kaldığı deprem bölgesine mutluluk genelinde ve kamu dünyadan yardım ekipleri anlamaklık etti. Ardahan YANLIŞSIZ Fırka mülk teşkilatı depremzede kardeşlerin acılarını benimsemek ve bir nebze dahi olsa arkalamak amacıyla, Malatya ve ilçelerinde vatandaşlarla ayrımsız araya geldi. Kaan Antrenör, depremzedeleri ziyaret ederek, esbak olsun dileklerini iletti.

Belletici, ” Ardahan Biçim, Göle ve Hanak İlçe başkanlarımız ve yönetimlerimizle birlikte Malatya’da depremden etkilenen ilçe ve köylerimizi görüşme edip vatandaşlarımızın yanında olduk. Ardahan’dan gelip burada fedakarca çalışan Bilgisizlik ve spor devlet müdürlüğü personellerimize birlikte uğradık. MKYK Üyelerimizin, Milletvekillerimizin ve 20 İl Başkanımızın katılımıyla teşkilatlarımızın şehir merkezinde, ilçelerde ve köylerde yürüttüğü tamlık çalışmalar ile ait koordinasyon toplantısı gerçekleştirdik. Ululuk, millet el ele bugünleri alay malay aşacağız” dedi. – ARDAHAN

Share: