Ardahan’ın antagonist işgalinden kurtuluşunun 102. yılı

Ardahan’ın antagonist işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü zımnında Ilbay Hüseyin Öner ve Cumhuriyet Altını Başsavcısı Mehmet Felaket, kutlama mesajı yayımladı.

Ilbay Öner, mesajında Serhat şehri Ardahan’ın işgalden kurtuluşunun 102. yıl dönümünü Kahramanmaraş merkezli depremler cihetiyle buruk aynı sevinçle kutlandığını bildirdi.

Şehit ve depremlerde hayatını kaybedenlere yağmur dileyen Öner, “Bu sene, milletçe koyu üzüntüsünü yaşadığımız Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle ekşimsi ayrımsız sevinçle kutluyoruz. İşgal dönemlerinde, Çanakkale savaşlarında, Milli Uğraş döneminde ve yaşadığımız onca felaketlerde milletimiz lacerem ki dayanışma içerisinde tüm sıkıntıları atlattıysa, bugün de kontak ve el birliği ve tesanüt içerisinde bu acıları gelişigüzel atlatacağız.” ifadelerini kullandı.

Ardahan Cumhuriyet Altını Başsavcısı Mehmet Sıkıntı dahi mesajında iri fedakarlıklar göstererek topraklarını canları pahasına savunan ve düşmana doğrulama etmeyen alp ecdadın sürgit milletin gönlünde yaşayacağını anlatım etti.

Share: