Arif Verimli’den Bomba Müge Anlı İtirafı!

Müge Anlı ile Tatlı Kaba programının psikiyatristi olarak bildik Prof. Dr. Arif Bol, geçtiğimiz yıl programa veda etmişti. Bereketli, Mısır Yasemini Özçelik’in sunduğu YouTube programına misafir oldu.

“SAMİMİ YANIT ATFETMEK GEREKİRSE KIRGINIM”

Eli Nimetli, “14 sene düzentileme verdiniz Müge Anlı’ya, tığ çokça üzüldük. Sızlanan mısınız?” sorusuna verdiği yanıtla gündeme bomba üzere düştü. Eli Nimetli, “Özden yanit çevirmek icabında kırgınım. On Paralık ilgisi sıfır tıpkı adam sizin konunuzla ilişkin ahkam keserse hangi yaparsınız? Ben buna bozuldum. Şevki Sözen Eş rastgele bölüm alanıma giriyordu. Rica ettik, tartıştık, şunu yaptık, bunu yaptık, on paralık dinlemedi arkadaşımız.” dedi.

“İKİSİNİN BILE KIYMETİ BULUNMAYAN BENİM İÇİN”

“BUNDAN SONRA hoşnutsuz olduğunuz dirilik Müge Anlı mı Şevki Sözen mi? sorusuna üstelik “Valla ikisinin de kıymeti yok benim için.” ifadelerini kullandı.

DÜĞÜNE ÇAĞIRMA EDİLMEMİŞ

Programdan sonra Müge Anlı ile konuşmadığını bile tamlayan Eli Nimetli, düğüne nida edilmediğini söyleyip mutluluklar diledi. Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Mübarek, ayrılıkla ilişik yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“2008 yılından bu yana danışmanlığını yaptığım Müge Anlı ile Tatlı Anif programından zat isteğimle ayrıldım. Öncelikle Müge Anlı ve Rahmi Özkan’a, rastgele ant gocunmak ve merbutiyet gördüğüm bütün ATV emekçilerine ve ilkin Taner Ercan almak amacıyla Mavi Klaket Yapım’a çok teşekkürname ederim. Deontoloji ve Tıbbi sınırlarımı çakmak benim dirim tarzımdır, aşılamaz çizgimdir, meslek ilkemdir. Bunun amacıyla erdemli hassasiyet teşhir çabası beni yoruyor ve sonunda sağlığımdan tutmak istemiyorum. Kimseye kızgın değilim, herkese özden başarılar diliyorum… Saygılarımla…”

ŞEVKİ ÖĞRETMEN YÜZÜNDEN AYRILDIĞINI AKSEPTANS ETMİŞTİ

Arif Bol, paylaşımında firak sebebini ferdî hassasiyetlerine dayandırmıştı. Ancak program arkadaşı Prof. Dr. Şevki Sözen’le yaşadığı tartışma, toplumsal iletişim araçları kullanıcıları vasıtasıyla hatırlatılınca, Bereketli gerçeği açıklamak zorunda kaldı. Eli Nimetli, takipçisinden mevrut, “Hocam siz Şevki hoca yüzünde ayrıldınız değil mi? Kırgınlığınızın sebebi bu.” yorumu üstüne, “Evet, teşekkürname ederim.” diyerek konuşmuştu.



Share: