Astım tedavisinde kişiye saf tedavi yöntemi

Medical Point Gaziantep Hastanesi, astım tedavisinde kişiye başmaklık tedavi yöntemi sunuyor.

Hastaneden yapılan açıklamaya bakarak, Medical Point Gaziantep Hastanesi sunduğu keyif hizmeti ve yan ense branşları ile hastalara felah dağıtmaya bitmeme ediyor.

Açıklamada değerlendirmelerine düzlük sunulan, Medical Point Gaziantep Hastanesi Alerji ve İmmunoloji Doç. Dr. Tuğba Songül Tat, “Astım rahatsızlığı alelumum soluk darlığı, hışıltılı solunum ve öksürük ile karakterize, yeryüzü kalın tanıdık vakayiname teneffüs yolu hastalıklarından birisidir. Rastgele yaşta görülebilmektedir.” ifadesini kullandı.

Doç. Dr. Lal, astımın yaşam kalitesini etkilediğine aksan yaparak, şunları kaydetti:

“Astım kontrolünün güçlükle olması yerinde hastanın üretkenliğinde eksilme, günlük yaşam aktivitelerinde kategorik kısıtlanma ile hayat kalitesi bozulmaktadır. Gösterişli vakalarda hastanede ve kırıcı bakımda yatış üstelik gerekebilmektedir. Günümüzde astım tedavisinde haddinden fazla sayıda tedavi seçeneğimiz mevcuttur. Medical Point Gaziantep Hastanesi Alerji İmmünoloji Polikliniğinde astım hastaları değerlendirilip, hastaya saf tedavi planı çıkarılmaktadır. Böylecene hastalarımız alışılagelen yaşamlarına problemsiz benzeri şekilde bitmeme edebilmektedirler.”

Share: