Aydemir: ‘Milli el birliği eşsiz bir imanın eseridir’

Saylav İbrahim Aydemir, ‘Türk Milleti, asaleti, milli terbiyesi ve Hakka tevekkül ve teslimiyetini teavün ve dayanışmayla ortaya koyuyor. Bu Allah’ın dinine sadakatin ve tevhid inancının ifadesidir, nazirsiz tıpkısı imanın eseridir ‘ dedi.

Dayanışma Ruhu

SELIM Öğür Umumi Merkezi görevlendirmesiyle deprem bölgelerinde kayran çalışmaları, alan taraması ve depremzede musahabe ve beklentilerinin karşılanması odaklı çalışmalarını sürdüren Saylav Aydemir, ‘Gençlerimiz, Aksakallılarımız, Analarımız, Kardeşlerimizin ortaya koyduğu benzersiz paylaşma ve teavün ruhu milletimizin tarifidir. ‘ vurgusunu paylaştı.

‘İşte biz buyuz’

Milli asalet ve terbiyenin böylesi pres zamanlarda meydanda şekilde açığa çıktığı, milletlerin afet dönemlerinde kendi değerlerini ortaya koyduğunun altını çizen Saylav Aydemir, ‘İla’yı kelimetullah üzere oran ebed müddet kararlılığındaki heybetli milletimiz bire bir posta elan azametini dünyaya belletiyor. ‘ değerlendirmesini yaptı.

Kılıç ve Aydemir Sahada

YANLIŞSIZ Öğür Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM Tarım Komisyonu Başkanı Kars Saylav Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Malatya DOĞRU Öğür Kurum üyeleriyle birlikte Malatya’nın Baraj, Ovasokak, İstasyon, Başpınar, Battalgazi Çarmuzucami, Yeşilyurt Asıl ve Rağbet Mahallerinde tetkik, dava tespiti çalışmaları gerçekleştirdi.

Zelzele Şehitlerine Yağmur Niyazı

Malatya Heves Beldesi mahallelerinde çokça sayıdaki taziye evine başsağlığı ziyaretinde kâin Milletvekilleri Aydemir ve Tığ ve teşkilat mensupları depremzedelerin acılarını paylaştı. Saylav Aydemir, yaptığı paylaşımında, ‘Her birimizin yüreğini ferahlatan yegane vakıa, kaybettiklerimizin şehit mesabesinde olmaları.’ kaydını düştü.

‘Aziz milletimize şükran borçluyuz’

Malatya’nın Baraj, Ovasokak, İstasyon, Başpınar, Battalgazi Çarmuzucami, Yeşilyurt Menşe mahalleleri ziyaretlerinde, depremzede ihtiyaçlarının karşılanma merkezlerindeki çalışmalara refakat fail Milletvekilleri Aydemir ve Kılıç, depremzedelerin ihtiyaçlarını istikbal odağında iş veren herkese minnettarlık medyun olduklarını kaydettiler.

‘Allah’ın izniyle bu baskı zamanları dahi aşacağız’

Saylav Aydemir ve Mebus Kılıç’ın düz aldığı SELIM Gök Bilimi henüz bilahare Malatya Heves Beldesiyle Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerine sadık mahallelerdeki çadırkentleri görüşme yazar, ihtiyaçlara çevrilmiş talepleri aldı. Saylav Aydemir yaptığı açıklamada, ‘Milletçe kuma nidamız; bu kırıcı veren zamanları birlikte alay malay aşacağız.’ Dedi. – ERZURUM

Share: