Aydın’da otomobiliyle çarptığı motosiklet sürücüsünü öldüren sevimli yakalandı

Aydın’ın Didim ilçesinde, çarptığı motor sürücüsünün ölümüne hastalık olan güç ve şüpheliye yardım eden 4 emanet Muğla’da yakalandı.

Alınan bilgiye bakarak, Çamlık Mahallesi’nde restorandan çıkan bire bir aileye, üzerinde 2 kişinin bulunduğu motosikletten incitici açıldı.

Olayda S.G. bacağından yaralandı.

Yaralı S.G. (35), fenomen yerinden kaçan motosikletliyi aracıyla takibe aldı. S.G, Aytepe mevkisinde motosiklete çarptı. Olayda motor sürücüsü Sidal Çarpışma (38) hayatını kaybetti.

Olaydan sonradan kaçan S.G’nin yakalanması için düzentileme yürütüldü.

Menteşe ilçesinde bire bir otomobili durduran ekipler, hunriz bezler buldukları araçtaki V.E, Ö.Y. ve S.Ş’yi gözaltına aldı.

Şüphelilerin, ifadelerinde, S.G’nin aracıyla motosiklete çarptıktan sonraları yaralı olduğu ve aranması bulunduğu üzere zat imkanları ile Muğla’ya geldiğini, ilçede cümbüş gösteren M.A’nın muayenehanesinde cerrahi müdahale olduğunu söyledikleri öğrenildi.

İfadeler doğrultusunda söz konusu muayenehaneye faaliyetler düzenleyen ekipler, burada M.A. isimli doktorun S.G’yi ameliyat ettiğini, S.G’nin Muğla’ya birlikte geldiği V.Ö’nün doktora 200 bin lira ödediğini belirledi.

Ekipler, işler kapsamında S.G. ve V.Ö’yü bile gözaltına aldı.

Şüpheliler emniyetteki rapor işlemlerinin arkası sıra Didim’e götürüldü.

Doktor M.A’nın ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Share: