Aydın’da Ulusal Staj Programı’nı tümleç öğrencilere belge verildi

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinesinde hayata geçirilen ‘Kariyer Kapısı Millî Staj Programı’ çerçevesinde Kült İşleri Başkanlığınca yer müftülüklerine mecbur birimlerde Millî Staj Programı başlatıldı. Kültürlü Müftülüğü marifetiyle planlı Millî Staj Programı’nı başarıyla tümler iki öğrenciye, ‘ortaklık belgesi’ verildi.

25 Orak Ayı ila 19 Ağustos 2022 tarihleri arasındaki staj eğitimini başarıyla bütünleyen öğrencileri, İl Müftüsü Hasan Gündüz makamında ağırladı. Müftü Devir, “Öğrencilerimiz, staj süresi süresince müftülük içindeki birimlerle, müftülüğe sadık Kur’an kursları, camiler ve Alo Fetva kabil pek çokça birimi gözlemleme fırsatı bulup, işleyişleri hakkında bilgelik sahibi oldular. Bu kazanımlarını da paylaşarak, bir haddinden fazla kişinin bilgi sahibi olmasına araç olacaklar. Bu programın, Başkanlığımız ve öğrencilerimiz namına hayır olduğu kanaatindeyiz. Öğrencilerimizi konuk etmekten sevinme duyduk. Bundan ahir çalışmalarınızda muvaffakiyetler diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Müftü Ruz marifetiyle mülakat sonunda stajyer öğrencilere iştirak belgeleri ve mütenevvi hediyeler sunma edildi. – AYDIN

Share: