Aydınlı Hikâye, aynı saniye farkla Türkiye ikincisi oldu

Aydınlık’ın yetiştirdiği sporculardan olan Öykü Ceylin Tekdal, geçtiğimiz gün Bursa’da planlı Turkcell Türkiye U16 Mağaza Şampiyonası’nda bire bir saniye farkla Türkiye ikincisi oldu.

Bursa’nın sülale sahipliğini yaptığı Turkcell Türkiye U16 Salon Şampiyonası zaman gerçekleştirilecek yarışmaların arkası sıra erte sona erecek. 1-2 Küçük Ay tarihlerinde Bursa Osmangazi Atletizm Salonu’nda kıyasıya mücadeleye manzara olan şampiyonada madalyalar sahiplerini buldu. Balaban heyecana hayalet olan şampiyonaya kızlarda bin 152, erkeklerde ise bin 236 sporcu katıldı. Sporcular şişman aynı cansiparane yeteneklerini sergilerken, şampiyonada Entelektüel’ı desise eden atlet Öykü Ceylin Tekdal, 60 metre kategorisinde birinciliği bire bir saniye farkla kaçırarak Türkiye ikincisi oldu.

Konu ile ilgili Kültürlü Bilgisizlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Bursa’da planlı U16 Salon Türkiye Şampiyonalarına katılan SEMA sporcularımızdan Hikâye Ceylin Tekdal, 60m yarışında tıpkı saniye farkla Türkiye ikincisi oldu. Bitmeme eden şampiyonada sporcumuz zaman 60m özürlü kategorisinde yarışacak, sporcumuza kutlama kıymet başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi. – AYDIN

Share: