Ayrımsız döneme kaşe vuran Avrupa Yakası’nın Gaffur’u yaşlandı! İşte Peker Açıkalın’ın sonuç zayi

2004-2009 yılları arasında yayınlanan ve Türk monitör tarihinin söylence yapımları arasına giren Avrupa Yakası’nın bevvap Gaffur’u Peker Açıkalın, eskimemiş imajıyla gündem oldu.

SAKAL BIRAKARAK KİLO ALDI

Rol aldığı seçkin projede başarısıyla adından alay ettiren 59 yaşındaki Peker Açıkalın, bir süredir gözlerden uzak benzeri avlu yaşıyor. arada bir sosyal medya hesabından paylaşımlar işleyen oyuncu, hem sakal bıraktı hem da kilo aldı. Sakalları beyazlayan oyuncunun serencam halini görenler ise tanımakta bastırık çekti.

PEKER AÇIKALIN KİMDİR?

Peker Açıkalın, Mart 1963 yılında Kars’ta dünyaya geldi. İlkokul ve lise eğitiminin ardından oldukça yaşlardan itibaren sanata ilgi duyduğu üzere İstanbul Üniversitesi Ihtişam Konservatuvarı’na girdi ve buradan çıkışlı oldu. Çıkışlı olduktan sonra Nedim Saban, Taner Barlas ve Yüksek Poyrazoğlu tiyatrolarında oyunculuk özne Açıkalın, 1992 yılında “Ki Bunlar?” isimli monitör programı ile TRT 1 kanalında izleyici karşısına imdi.

Kariyeri süresince; Gülşen Abi, Çiçek Taksi, Paketlemek Teknesi, Karı Zayi, Bay ile Ger Türkün Uzayla İmtihanı, Yahşi Elektrik, Hile Acun kabil birçok sıra projesinde meydan kayran Peker Açıkalın’ın sunma bilinen ve akıllarda yeryüzü çokça mütezayit dizisi ise Avrupa Yakası oldu. Aktör bu dizide Sütçüoğlu Apartmanı’nın bevvap ailesinin oğlu namına karşımıza çıktı.

İşte Peker Açıkalın’ın son tıngır…



Share: