Bakan Soylu: “Gabar bölgesini 2023’te Cumhuriyetin ikinci asrına başlarken tertemiz yapacağız”

Icra Vekili Aristokrat: “Gabar bölgesini 2023’te Cumhuriyetin ikinci asrına başlarken tertemiz yapacağız”

“Şehitlerimizin intikamını alıyoruz, bize çokça çektirdiler”

İçişleri Bakanı Süleyman Aristokrat ‘Karşı Karşıya 100 Periyot’ programı kapsamında Silivri’bile ziyaretlerde bulundu

İSTANBUL – İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Biz şehitlerimizin intikamını alıyoruz. Bize çok çektirdiler, bu ülkenin gücünü çokça zayıflatmaya çalıştılar. Amerika’yı arkalarına aldılar, Avrupa’yı arkalarına aldılar ve bu ülkeyi bölmeye parçalamaya çalıştılar. Allah bize şans edecek Gabar bölgesini 2023’te Cumhuriyetin ikinci asrına önceden arı sili yapacağız” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, SELIM Öğür İstanbul İl Başkanlığı aracılığıyla planlı “Yüz Yüze 100 Çevrim” programı çerçevesinde Silivri’bile SELIM Tümen İlçe Başkanlığını ve belediyeli müzakere etti, vatandaşlarla bir araya geldi. Ortaköy Mahallesi’nde konuşan Bakan Soylu, ” Türkiye’birlikte kısaca 2 buçuk, 3 yıldır afetler sıkışık geldi. Afetten afete koştuk, terörle mücadeleden terörle mücadeleye koştuk, yangından yangına koştuk. Ama arkamızdan tıpkısı tek ‘Nerede bu çap?’ diyen bire bir kişi bırakmadık. İşini kaybeden yüzlerce kişinin işlerini aynı kısmını devletten benzeri kısmını bağışlardan topladığımız paralarla, baştan hareket kurmaları için destekte bulunduk. Gücümüzün yettiği kadar herkese elimizi uzattık amma ‘nerede bu izzet’ dedirtmedik” dedi.

Nazır Aristokrat, vatandaşlarla dostane ettikten bilahare Gazitepe Mahallesi’hangi geçti. Benzeri kıraathanede vatandaşlarla benzeri araya mevrut Nazır Soylu, ” Macaristan’bile Soros Parti kurdurdu. Altı partiyi tıpkısı araya getirdiler ve iki büyük şehrin şehremaneti başkanlarından birisini aday gösterdiler, sonrasında ise Macaristan Başbakanı Orban, hepsini ezdi geçti. Deminden Amerika’dan binlerce kilometre öteden ülkelere hikaye biçerek, burada büyükelçilerle görüşerek bu işler çözülmez. Buradan Kılıçdaroğlu’na şurası da hikâyelemek istiyorum; Kılıçdaroğlu erte bu büyükelçiye gönderdiğin adamının büyükelçiyle konuşması benzeri kaset olarak, bu ülkenin tıpkısı vatandaşı marifetiyle savcılığa yansıtma kendisine giderse hangi yaparsın? Büyükelçinin verdiği talimatlar senin partiye ve özge partilere giderse ne yaparsın? Kasetlerde, partileri elbette sustururuz, anayasayı elbet değiştiririz, seçimin ilkini hangi zaman yapar farklı seçimi hangi ahit yaparız, alelhusus bu LGBT üstüne bu milletin düşüncesini bittabi değiştiririz, bunların bütünü ayrımsız kasette vatandaşın biri getirirse sen hangi yaparsın? Bu devlet hangi mandayı akseptans etti hangi bile sömürgeyi bu büyüklük bunların hiçbirini akseptans etmez” dedi.

Bakan Soylu, “Seçme öz istismar ediliyor. Zaman Eskişehir’bile ağyar ellerinde kılıçlarla geziyorlar diyerek bir kaynak artık ortaya. Buyruk verdik bahis araştırıldı gelen bilgiye göre, Eskişehir’dahi bire bir film çekiminde çalışan, bizim ülkenin çocukları olan ve ellerinde bile taklit kılıçlarla aynı yerden eksantrik ayrımsız yere gidiyorlar. Sosyal medyadaki ben ona hata galerisi diyorum, yazık galerisinde tezce Suriyeliler kılıçlarla beraber sokak ortasında geziyorlar diyerek hile veri yapıyorlar. Bunun ufağı büyüğü yoktur bu benzeri zihniyettir ve tığ bu zihniyeti alt etmek durumundayız” dedi.

Daha sonradan Misyon Mumcu Meydanı’nda vatandaşlarla aynı araya gelen Icra Vekili Soylu, ” Mersin Ağacı, Hatay, Osmaniye, Adana ve Adıyaman’ı içinde bulunduran Amanos Dağları’ndan teröristleri temizledik. Yıllarca Karadeniz’birlikte Karadeniz insanını ürküten ve vahim, Ermiş evladımızın ve astsubayımızın katline etmen olan teröristleri Karadeniz’den temizledik. Erzurum bölgesini teröristlerden temizledik. en son İran’ın yanı başında bulunan ve buraya sınırdan girilmesi çokça yalınç olan Tendürek bölgesini temizledik, tertemiz ayla getirdik. Tığ şehitlerimizin intikamını alıyoruz. Bize çok çektirdiler, bu ülkenin gücünü haddinden fazla zayıflatmaya çalıştılar, Amerika’yı arkalarına aldılar, Avrupa’yı arkalarına aldılar ve bu ülkeyi bölmeye parçalamaya çalıştılar. Allah bize kader edecek Gabar bölgesini 2023’te Cumhuriyetin ikinci asrına başlarken arı sili yapacağız. Türkiye’yi arı sili yapacağız” ifadelerini kullandı.



Share: