Balıkesir Ayvalık Belediyesi’nden Depremzedeler İçin Arkalama Kampanyası

Balıkesir Ayvalık Belediyesi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve AFAD’ın şiddetini 7,7 kendisine güncellediği depremden etkilenen vatandaşlar üzere müzaheret kampanyası başlattı. Belediye Reisi Mesut Olmuş, “Kriz Masası’nı toplayıp bölgedeki gelişmeleri strateji ederken Ayvalık’ın arkalama elini bölgeye aksettirmek için arkalama kampanyası başlatıldı” dedi.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde sabah saat 04.17’de meydana gelen ve AFAD’ın şiddetini 7,7 kendisine revize ettiği depremin arkası sıra Ayvalık Belediyesi, yurttaşlara yardım çağrısında bulundu. Belediye Reisi Ongun Olmuş, “Kriz Masası’nı toplayıp bölgedeki gelişmeleri takip ederken Ayvalık’ın müzaheret elini bölgeye duyurmak amacıyla müzaheret kampanyası başlatıldı” dedi.

Depremzedelere ulaştırılmak için toplanacak malzemeler; bebek maması, süt kuzusu bezi, battaniye, aymazlık tulumu, kışlık fayrap etmek ve pabuç, tüplü ve elektrikli ısıtıcı, batarya, elektrik feneri, projektör, powerbank, şahsi saffet malzemeleri, ark azık ve konserve kayıt yerine belirlendi.

Share: