Balıkesir’de aranan 73 kişi yakalandı

Balıkesir’de bitirmiş ekipleri diyar genelinde yaptıkları ‘Huzur’ operasyonlarında muhtelif suçlardan aranan ve Kaçakçılık ve Tevhit cürüm olaylarına karışanlar ile yaptıkları gidiş geliş denetimlerinde mütenevvi suçlara karışmış ve aranan bütün 73 şahsı yakalarken, cebe, bıçak ve maden maddeler ele geçirdi. Jandarma Gidiş Geliş ekipleri de yaptıkları denetimlerde 11 ara bulucu trafikten men etti.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerinin umumi güvenliği ve asayişi ulaşmak için Altıeylül, Ayvalık, Bandırma, Bigadiç, Burhaniye, Edremit, Gömeç, Nem, İvrindi, Havran, Karesi, Kepsut, Marmara ve Sındırgı ilçelerinde yapılan çalışmalarda ve yapılan kez aramalarında; türlü suçlardan aranan 52 şahsiyet yakalanırken, 1 nüsha ruhsatsız tabanca, 1 sayı ruhsatsız av tüfeği, 2 adet bıçak ele geçirilmiştir.

Yine Balıkesir İl Güllabi Komutanlığı ekipleri kaçakçılık ve tevhit yanlışlık olaylarına müteveccih yapılan icraat neticesinde; 45 sayı bireşimli mızrap komprime, 72 gram kubar tütün, 58 temel kendir bitkisi, 17 cali belge ve 7 sayı av tüfeği kartuşu ele geçirilmiştir. Olaylarla ilgilendiren adına 21 münasebetsiz yakalandı.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Gidiş Geliş Timleri sürücüleri trafik ayaklık, zecir ve kısıtlamalarına akla yatkın şekilde anahtar kullanmaya isnat etmek trafik kazalarını genişlik organ sıyırmak maksadıyla “Mevsimsel Ekincilik İşçilerini Taşıyan Araçların Denetimi”, “Saldırgan Sürücü Davranışlarının Denetimi” ve “Köy Yollarında Seyreden Araçlarda Etanol Denetimi” yapıldı. Bitirmiş gidiş geliş ekipleri yaptığı denetimler sonucunda bin 934 araç kontrol edilmiş, 28 araca 21 bin 723 TL idari nakdî ceza uygulanmış, 11 dil trafikten men edildi. – BALIKESİR

Share: