Balkondan girdiği evde eşi ile kayınpederini katleden kaskatı güveyi: Metrukiyet davası açtığı amacıyla öldürdüm

Geçkin saat 07.30 sıralarında Gülyaka Mahallesi 3030 Sokak’ta mevcut tıpkısı evde meydana mevrut olayda; 4 eğik binanın 1’inci katındaki daireye balkondan tırmanarak sâdır Recep U., beraberinde getirdiği tabancayla metrukiyet aşamasındaki eşi Berivan Aptal (32), kayınpederi Şemsettin Polat (61) ile 2 baldızına acı etti. Zırh seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üstüne adrese çokça sayıda polis güçleri ve 112 Müstacel Sağlık ekipleri irsal edildi.

2 ÖLÜ, 2 YARALI

Adrese gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Berivan Uslu ile Şemsettin Çelik’in yaşamını yitirdiği tespit edildi. Yaralı durumdaki baldızlar Gülistan Ç., ile Şirvan Ç., afiyet ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırılarak otama atlına alındı.

DAHA ÖNCEKI DE EŞİNİ BIÇAKLAMIŞ

Olayın arkası sıra 3 çocuğundan 2’sini alarak bölgeden acilen kaçan ve tıpkı süre sonraları Buca ilçesinde yakalanan cani zanlısının birlikte çocukları olmadığı öğrenilirken, zanlının daha önce üstelik Batman’birlikte yaşarken eşi Berivan Akil’yu bıçaklayarak yaraladığı ve şikayetçi olmaması için üstelik darp ettiği müstakbel sürüldü.

“BOŞANMA DAVASI AÇTIĞI İÇİN ÖLDÜRDÜM”

Gözaltına alınarak emniyete götürülen acımasız damadın sorgusunda, “Batman’dan İstanbul’a, oradan üstelik İzmir’e geldim ve metrukiyet davası açtığı üzere öldürdüm” dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Recep U., adliyeye atıf edildi.

CENAZELER AİLEYE TESLİM EDİLDİ

Öte yandan, geri akşam saatlerinde ölü açımı işlemleri tamamlanan cenazelerin aileye teyit edildiği ve cet-kızın götürüldükleri memleketleri Batman’da defnedilecekleri belirtildi.



Share: