Bandırma Belediyesi “Meydan Araştırma Ekipleri” Adım Adım Gelişigüzel Yerde

Bandırma Belediyesi vatandaşlarla kurduğu iletişim ağını etkileşimli arkaç getiriyor. Hususi eğitimli çalışanların fariza aldığı 444 7 105 Davet Merkezi sebebiyle vatandaşlar şikayet ve taleplerini en akıllıca birime yapabiliyor, taleplerinin taşıt altına alınmasını sağlarken, süreç ve sonucu da strateji edebiliyorlar. Bununla yetinmeyen Uray, demin de Düz Araştırma Ekipleri kurdu.

Oluşturulan Düz Araştırı Ekipleri hususi kıyafetleriyle, tasrif dahilinde Bandırma’dahi çıkmaz çıkmaz dolaşıyor, vatandaş ve esnaflarla görüşerek dilek ve önerilerini paye alıyorlar. Sormaca niteliğindeki soruları halka yönelterek site karşı Bandırmalıların fikirlerinin kayıt altına alınmasını sağlıyor.

Bandırma Belediyesi vatandaşlarla kurduğu bildirişim ağını etkileşimli arkaç getiriyor. Şehremaneti bünyesinde kurulan ve hususi eğitimli çalışanların fariza aldığı 444 7 105 Davet Merkezi yardımıyla vatandaşlar şikayet ve taleplerini genişlik makul birime yapabiliyor, taleplerinin kayıt altına alınmasını sağlarken, süreç ve sonucu bile takip edebiliyorlar. Bununla yetinmeyen Uray, demin de Meydan Araştırı Ekipleri kurdurlar. Berenarı kibar ve güler yüzlü olan görevliler Bandırmalılar yoluyla üstelik sevildi.

18 Temmuz’dan bu yana sahada müteharrik SAE görevlileri marifetiyle Bandırmalılar; taleplerini, şikayet ve beklentilerini şahsen iletebiliyorlar. Bandırma Belediyesi SAE görevlileri gözlemledikleri sorunları yerinde belirleme ederek, mesai böylece edinilen parçalanmamış bilgileri sınıflandırıp veri haline getirecekler.

Vadi Araştırma Ekiplerinin Kayacık Mahallesi ve NATO Caddesinde gerçekleşen çalışmasına Şehremini Av. Tolga Tosun ve Bandırma Belediyesi Ofis Müdürleri birlikte katıldı. Esnaf ve vatandaşlarla görüşen Başkan Tolga Tosun: “Bandırma Belediyesi anbean güçlenen finansal ve kurumsal yapısıyla, proje ve hizmetleriyle, düzenlenen firez ve laf etkinlikleriyle, hem bakir yatırımları ve hem üstelik istihdamı isteklendirme edecek tanıtım argümanlarıyla halkımızın üstelik faziletkâr güvenini kazanmıştır.

Share: