Başbuğ Büyükkılıç: “Rustik mahallelere 2 ayda 276 kilometre asfalt kaplama çalışması yaptık”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi vasıtasıyla kırsal kesimlere müteveccih serencam iki ayda 276 kilometre asfalt şümul çalışması yapıldığını açıkladı.

Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın önderliğinde site merkezinde bir nice noktada okkalı icraat sürdürürken, bir zamanda kırsal mahallelerde üstelik bakım ve yatırımlarına bitmeme ediyor.

Başkan Büyükkılıç, konuyla ilişkin yaptığı açıklamada, “Gelişen, güzelleşen ve genişleyen Kayseri’mizin 16 ilçe belediyesi ile el ele, ikbal gönüle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru ve konforu namına henüz nitelikli bakım anlayışıyla Büyükşehir Belediyesi namına ilçelerimize yatırımlarımız, projelerimiz ve hizmetlerimiz gece gündüz sürecek” dedi.

Büyükkılıç, kırsal mahalle yollarına sathi asfalt kaplama çalışmalarının birlikte cemi hızıyla bitmeme ettiğini belirterek, “Büyükşehir Belediyesi ekiplerimizce kırsal mahalle yollarında yüzeysel asfalt kaplama ihalesi 6 Haziran Pazartesi haset yapılmıştı. İhale çerçevesinde Kayseri’nin rustik mahallelerinde yıl içerisinde 14 ilçede toplanmış 585 kilometre, I. tekmil ve II. hatim sathi olacak asfalt kaplama işi ihalesinden şu anne büyüklüğünde 276 kilometre sathi asfalt kaplama çalışmaları gerçekleştirildi” diyerek konuştu.

Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin ilçe yollarında konfor ve güvenliğin arttırılması ve kırsaldaki mahallelerde ulaşımın elan emniyetli ve konforlu ağıl gelmesi üzere nöbet çalışmalarını bilcümle hızıyla sürdüreceğini sözlerine ekledi. – KAYSERİ

Share: