Başbuğ Büyükkılıç’tan Bili ve Musahabe Merkezi’nde inceleme

Kayseri Büyükşehir Belediye Reisi Dr. Memduh Büyükkılıç, çalışmalarında sona yaklaşılan Murat Kantarcı Malumat ve Tekellüm Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Büyükkılıç, “Geleceğimizi aydınlatacak olan gençlerimizin burada bilimle buluşması hesabına sunma evire çevire şekliyle tıpkısı yassı hazırlanıyor” dedi.

Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç önderliğinde, Türkiye’deki 6 TÜBİTAK destekli Malumat Merkezi’nden birisi olan Kayseri Vukuf Merkezi’nin peşi sıra iyicil işbirliği ile bakir olgun ve görüşme merkezini kente kazandırıyor. Bu çerçevede Komutan Büyükkılıç, Misyon Kantarcı Bilgelik ve Görüşme Merkezi’ndeki çalışmaları durumunda inceledi. İncelemeler esnasında Başbuğ Büyükkılıç’a, Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman, Tetkik ve Projeler Daire Başkanı Ahmet Onur Bahçecioğlu, Bili İşleri Daire Başkanı Yasin Harmancı birlikte haremlik etti.

Çalışmalarında sona yaklaşılan merkezde yetkililerden son buut karşı vukuf düzlük Büyükkılıç, bina içerisini üstelik gezerek, planlanan birimleri, sınıfları ve işlik odalarını inceledi. Burada açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Reisi Dr. Memduh Büyükkılıç, iyicil uray işbirliğinin genişlik adamakıllı örneklerinden biri olan Uğur Kantarcı Fen ve Konuşma Merkezi’nin çalışmalarını almak üzere Fen Merkezi’nde incelemelerde bulunduklarını belirtti.

Başkan Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Her şeyden geçmiş Kayseri’mizin kıytırık sağduyulu, Kayseri sevdalısı, bilgi sevdalısı, hayırhah insanı Tasavvur Kantarcı dostumuza hakeza iyicene bir binayı, hayata geçirdiği üzere teşekkürname ediyorum. Buradaki maharet heyeti kutlama ediyorum. Şurası üstelik olsaydı diyeceğimiz tek eksiği bulunmayan. pırıl pırıl çatı hazır. İçinin donanımı Milli Eğitimimiz eliyle, bağımlı taharri şefliği Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden, çevre düzenlemesi birlikte benzeri şekilde iş birliği ile Büyükşehir Şehremaneti’mizden olmak amacıyla geleceğimizi aydınlatacak olan gençlerimizin burada bilimle buluşması yerine en domuzuna şekliyle benzeri yassı hazırlanıyor. Milli eğitimimize adamakıllı olsun diyoruz. Hayırseverimizi kutlama ediyoruz.”

Dayanışmanın yeryüzü iyicene örneklerini sergilediklerini vurgulayan Büyükkılıç, “Belediyenin temas antlaşma okullara ayrıksı amme kurumlarına desteğini esirgemeden, simultane ulaştırmasından çevre ekibimizi üstelik tebrik ediyorum. Halk ele rağbet gönüle diyoruz. Ülkemizi, insanlığı daha sunturlu günlere aksettirmek üzere bilcümle birlikte dayanışmanın en pir örneklerini sergiliyoruz. Teknik heyetimizi da özellikle tebrik kartı ediyorum. İnşallah okullar açılmaya bura pırıl pırıl olacak ve sonrasında hepimizin yüzü gülecek. Bizlerde bahis bulunmayan icraat var” ifadelerini kullandı. – KAYSERİ

Share: