Başbuğ Delicesine, “Bilecikspor’un bu sene olmasa dahi seneye 3. Lig’e yükseleceğine inanıyoruz”

Osmaneli Belediye Reisi Münür Delimsirek, Lehçe Idmansız Lig’de savaş fail 1969 Bilecik Spor Kulübü’nün bu yıl olmasa dahi seneye 3. Lig’e çıkacağını inandıklarını ve buna göre planlama yaptıklarını söyledi.

Spora olan tutkusu ve 1308 Osmaneli Şehremaneti spor bünyesindeki branşların kazandığı başarıların mimarı olan Osmaneli Şehremini Münür Mecnunca, ayak topu takımım oyuncuları kutlama etti. Bilecik 1. Çolpa Lig’de 10’uıncu hafta sonunda a grubunda 24 puanla ikinci sırada meydan alan 1308 Osmaneli Belediyespor futbol takımı haftayı kişi evinde Kürespor’u 4-1 yenerek geçti.

Futbolcuları, ustalık heyeti galibiyet sonrası tebrik eden Başbuğ Mecnunca, “Bilecikspor bu yıl olmasa da önümüzdeki sezon 3. Lig’e yükselir diye niteleyerek planlamamızı yapıyoruz. Osmaneli, denk alt yapısı ile yerel oyuncuları ile önümüzdeki yıllarda evvelden defaatle kayran aldığı BAL Ligi’nde mutlaka yerini algı. Osmaneli Belediyesi kendisine şişman ehemmiyet verdiğimiz altyapımızla ve tesislerimizle ruh gösterdiğimiz 18 branşta çocuklarımıza ve gençlerimize spor yapma imkanlarını sunarken, müsabık kadromuzla başarıları yakalıyoruz” ifadelerini kullandı. – BİLECİK

Share: