Başbuğ Şimşek’ten “Konyaspor-Fenerbahçe” maçının pazar haset oynanması talebi

Eskişehirspor Başkanı Mehmet Parıltı, pazartesi günü Fenerbahçe ile Konyaspor arasında oynanacak maç öncesinde, “Mademki Konyaspor ve Fenerbahçe maçı Eskişehir’de oynanacak, iki takım dahi deplasman yapacak. Bu karşılaşma ilişki haset olmalıdır” diye niteleyerek TFF’ye seslendi.

Spor Bacak Süper Lig’in 4. haftasında Konyaspor ile Fenerbahçe yüz yüze gelecek. 29 Ağustos Pazartesi oynanacak yarışma öncesi, Konya Büyükşehir Stadyumu’nun medar durumu belirsizliğini koruyor. Geçtiğimiz hafta Başakşehir ile olan deplasman karşılaşmasını Eskişehir’de oynayan Konyaspor’un, Fenerbahçe maçını dahi benzeri sahada oynaması planlanıyor.

Karşılaşma öncesinde TFF’ye seslenen Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek, maçın veriş günü yapılması talebini dile getirdi. Içtimai medya hesabından paylaşımda bulunan Başbuğ Parıltı, “Madem Konyaspor ve Fenerbahçe maçı Eskişehir’de oynanacak, iki takım bile deplasman yapacak. Bu maç pazar haset olmalıdır. Futbol şehri Eskişehir’de şenlik havasında bire bir maç olsun. bu arada Eskişehir’in Eskişehirspor’u meşhurdur” ifadelerine düzlük verdi. – ESKİŞEHİR

Share: