Başkan Büyükkılıç’ın Felahiye temasları

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Felahiye programı çerçevesinde Felahiye Belediyesi ve Felahiye İlçe Entegre Cesamet Hastanesi’ni görüşme etti.

16 ilçede vatandaşlarla sıkça ayrımsız araya gelerek, yatırımlar ile projeleri yakından strateji eden ve incelemelerde mevcut Büyükşehir Şehremini Dr. Memduh Büyükkılıç, Felahiye gezisi çerçevesinde benzeri sıra mülakat gerçekleştirdi. Başbuğ Büyükkılıç’a Felahiye gezisinde Kayseri Ekincilik Odaları İl Eş Güdüm Yerleşmiş Başkanı Abdülkadir Gündüz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayar Özsoy ve Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Duran Safrantı da haremlik etti.

Felahiye Şehremaneti Başkanlığı’nda, Komutan Vural Ateşli ve yönetimi ile istişarelerde bulunan Başbuğ Büyükkılıç, Ateşli’dan ilçedeki hizmetler için bilgiler aldı. Başkan Büyükkılıç, Felahiye İlçe Bütünleşmiş Devlet Hastanesi’ni da musahabe ederek, fedakarca görev işleyen sağlık personeline çalışmalarında kolaylıklar dilerken, hastalara de önceki olsun dileklerinde bulundu.

Komutan Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Vural Başkanımız ile ilçemizde düzenlenen çalışmaları değerlendirdik. Eşsiz başkanımıza misafirperverliği için teşekkürname şayan, çalışmalarında kolaylıklar dilerim. Ayrıca ilçemizdeki büyüklük hastanemizi dahi görüşme ederek, afiyet personelimize kolaylıklar dileyip, hastalarımıza müstacel şifalar diledik” diyerek konuştu. – KAYSERİ

Share: