Başkan Günel, tüvana hukukçu adayını ağırladı

2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) karşılık ağırbaşlılık alanında Kuşadası kaymakamlık birincisi olan ve Dokuz Eylül Üniversitesi Ülfet Fakültesi’ni kazanan Tuana Fatma Kara, Kuşadası Şehremini Avukat Ömer Günel’i mülakat etti. Başbuğ Ömer Günel, canlı hukukçu adayını kutlama ederek, “Kuşadalı gençlerimizin başarısı bizleri gururlandırıyor. Ülkemizin genç ve ülkücü hukukçulara ihtiyacı var” dedi.

Kuşadası Belediye Reisi Ömer Günel, YKS’birlikte eşit ciddilik alanında ilçe birincisi olan Tuana Fatma Yağız’yı ağırladı. Türkiye sıralamasında geçmiş 8 bine girerek Dokuz Ilkgüz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazanan kalburüstü öğrenci, ailesi ile birlikte Başkan Ömer Günel’i makamında konuşma etti. Kendisi dahi hukukçu olan Komutan Ömer Günel, YKS’dahi kocaman aynı muvaffakiyet elde eden Tuana Fatma Yağız’nın tercihini ahbaplık eğitimi almaktan yana kullanmasının mutluluk donör olduğunu ifade etti. Tuana Fatma Karaca’yı tebrik kartı ederek terbiye yaşamında başarılar dileyen Başbuğ Ömer Günel, “Gençlerimizin ayrıntılı ve kip benzeri sürecin ardından hayallerine ulaştığını soldurmak mutluluk donör. Genç benzeri hukukçu adayı olarak önünde tabii kim teferruatlı bir posta var. Fakat azmin ve gayretin ile bu süreci birlikte başarı ile tamamlayacağından sunu ufak aynı şüphem bulunmuyor” dedi.

YKS Kuşadası birincisi Tuana Fatma Karaca ise, Başkan Ömer Günel’e misafirperverliği için teşekkürname ederek eğitimini muvaffakiyet ile tamamlayarak gani bir hukukçu kalkışmak amacıyla elinden geleni yapacağını söyledi. – AYDIN

Share: