Başkan Orkan, ağız inşaatını inceledi

Karesi Belediye Reisi Dinçer Başkanı Orkan, muhtarlar ve esnaf temsilcilerine misafir olurken, Naipli ve Bakacak Mahallelerine yapılacak dudak inşaatlarında incelemelerde bulundu. Başkan Orkan’a ziyaretlerinde SELIM Fırka Balıkesir Mebus Adaletli Polat’te eşlik etti.

Her fırsatta mahalle ve esnaf ziyaretleri ile vatandaşlarla benzeri araya gelen Karesi Şehremini Dinçer Orkan, kaza halkının nabzını tutmaya bitmeme ediyor. İlk yerine eşkâl mahalle muhtarlarına misafir olan Komutan Orkan, buluşmada Karesi Belediyesi çalışmaları karşı bilgi verirken, muhtarların istek ve önerilerini aldı. Muhtarlara hoşsohbetleri amacıyla teşekkürname fail Orkan daha sonra ziyaretlerine DÜRÜST Tümen Balıkesir Milletvekili Adaletli Polat, YANLIŞSIZ Fırka Karesi İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu, İlçe Karı Kolları Başkanı Ayfer Özsoy, Gençlik Kolları Başkanı Kamil Esmer Yılmayan ile partililer zevcelik etti.

Esnaf Odalarına misafir oldular

Saylav Adil Polat, Komutan Yusuf Hocaoğlu ve Başkan Dinçer Orkan öncülüğündeki yıldız bilimi Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Fehmi Fazilet ve umumi heyet üyelerini görüşme ettiler. Esnafın sorunlarının dinlendiği ve yapılacak çalışmalarla ilişkin fikir alışverişinde bulunulan müzakere sonrası Komutan Erdem heyete teşekkür etti. Heyet daha sonra Hasan Ağababa Çarşısı esnafını dahi mülakat ederek uz işlemler ve eli nimetli kazançlar temennisinde bulundu.

Naipli ve Bakacak’ta sıcak karşılama

Esnaf ziyareti arkası sıra Mebus Adaletli Polat, Başbuğ Yusuf Hocaoğlu ve Başbuğ Dinçer Orkan henüz bilahare Naipli ve Bakacak Mahallesine ziyarette bulundular. Projelendirme çalışmalarının bitmeme ettiği Naipli Kavşağı’nda incelemelerde kâin astronomi elan sonradan muhtar ve vatandaşlarla karye kahvehanesinde ayrımsız araya geldi. Başbuğ Orkan kavşağın kısa sürede tamamlanacağını belirtirdi. – BALIKESİR

Share: