Başkan V. Subaşı hekim ve esenlik çalışanları ile bire bir araya geldi

Bilecik Şehremaneti Komutan V. Ferişte Mızrak Subaşı, Eğitim Bilimi ve Araştırı Hastanesini görüşme ederek doktor ve sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Altını El Partisi Bilecik Saylav Yaşar Tüzün, İl Başkanı Mehmet Mütehammil Yaşar ile ziyareti gerçekleştiren Komutan V. Subaşı, doktor ve çalışanlara çiçek dürü etti. Hastane Başhekimi Dr. Akademisyen Erhan Arıkan’ı de ülfet eden Komutan V. Ferişte Cıda Subaşı, doktorlar ve sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı.

Ziyaret hakkında toplumsal iletişim araçları hesabında tıpkısı paylaşım eden Komutan V. Subaşı, “14 Mart Tıp Bayramında Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. üyesi Erhan Arıkan’ı, doktorlarımızı, hemşirelerimizı ve esenlik emekçilerimizi görüşme ettik. Çalışmalarında kolaylıklar diledik. Emeğinizin karşılığını aldığınız, türe ettiğiniz değerleri gördüğünüz nice bayramlara! Mart Tababet Bayramınız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Ziyaretinde doktorlar ve afiyet çalışanlarına çiçek takdim fail Başkan V. Subaşı, hastalara bile geçmiş olsun dileklerini iletti. – BİLECİK

Share: