Başkanı Sarban 15 Orak Ayı Mahallesinde vatandaşlarla bire bir araya geldi

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, 2023 yılında gerçekleştirilecek altyapı ve üstyapı yatırımları üzere 15 Orak Ayı Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Şehremini Dr. Mehmet Deveci, Bilgi İşleri Müdürlüğü, Otopark ve Bahçeler Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince, 2023 yılı yatırım programı çerçevesinde yapılacak enfrastrüktür ve üstyapı çalışmaları amacıyla 15 Orak Ayı Mahallesinde incelemelerde bulundu. Birlikte Uray Başkan Yardımcısı Ersin Erol ile alay malay mahalleyi gezen ve düzentileme yapılacak alanları yerinde gören Sarban, mahalle sakinleri ve esnaflarla üstelik aynı süre dostça etti. 2022 yılında şehremaneti ekiplerinin enfrastrüktür ve üstyapı çalışmalarında tarihi bire bir rekora imza attığını kaydeden Savran, 2023 yılında birlikte benzeri gayretle çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.

Savran; “Belediye olarak oldukça bol tıpkı yılı geride bırakıyoruz. Şimdiden 2023 yılında yapacağımız yatırımları belirleyerek yeni tıpkısı iş takvimi oluşturuyoruz. İnşallah ati yıl içerisinde mahallelerimizdeki birçok mefret problemi çözerek kentimize yeni parklar ve yeşil alanlar kazandıracağız” dedi. – NEVŞEHİR

Share: