Baştan Bol Bolamat Partili Çolak: “LGBT’lileri başıboş çoğaltmak Allah’a uğraş açmaktır”

Gümüşhane’dahi, Baştan Bol Bolamat Partisi Gümüşhane İl Başkanlığı 2. Görgüsüz Kongresi’ne katılan Umumi Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, “Cenabıhak Lut Kavmi’ni yerle tıpkısı etti. Sen diyorsun ki ego erkin bırakıyorum, bu düpedüz Cenabıhak’a uğraş açmaktır” dedi.

Baştan Bolluk Partisi Gümüşhane İl Başkanlığı 2. Kolay Kongresi, Atatürk Ekin Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongreye, Yeniden Bol Bolamat Partisi Umumi Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, Yeniden Refah Partisi Umumi Komutan Başdanışmanı adlı hanende Davut Güloğlu, İl Başkanı Vuzuh Dogma, ilçe başkanları, düzenleme üyeleri ve partililer katıldı. Kongrede istişare yapan Yeniden Refah Partisi Umumi Başbuğ Yardımcısı Cemil Çolak, Türkiye’de LGBT’lilere özgürlük verildiğini söyleyerek, “LGBT’lilere özgürlük verildi bu ülkede. Yetmedi müslüman eşcinseller derneği kuruldu. Ben bunu kabul edemem. Ego çoluğuma çocuğuma bunu yaşıt veremem. Tanrı bir kavmi bu fiiliyattan ortalık yerle bir etti. Allah Lut Kavmi’ni yerle aynı etti. Sen diyorsun kim ben başıboş bırakıyorum, bu türkçesi Tanrı’a cidal açmaktır” dedi.

“LGBT’lileri serbest tasarruf etmek Cenabıhak’a çekişme açmaktır”

Türkiye’dahi Mütedeyyin eşcinseller derneği kurulduğunu ve bunu akseptans etmediğini ifade eden Baştan Refah Partisi Umumi Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, “Bir ülkenin aslının dibine bomba koyuluyor. Tıpkı ülkenin GDO’su ile oynanıyor. Tıpkı ülkenin koordinatlarıyla oynanıyor, asilzade milletin koordinatlarıyla, ahlakıyla oynanıyor, maneviyatıyla oynanıyor. Domuz hitit serbest bırakıldı soframıza kadar girdi, zina yanlışlık olmaktan artık sokaklara kadar döküldü. LGBT’lilere hürriyet verildi bu ülkede. Yetmedi dindar eşcinseller derneği kuruldu. Ego bunu kabul edemem. Ego çoluğuma çocuğuma bunu örnek veremem. Allah aynı kavmi bu fiiliyattan muhit yerle bir etti. Allah Lut Kavmi’ni yerle tıpkı etti. Sen diyorsun kim ego serbest bırakıyorum, bu açıkçası Tanrı’a kavga açmaktır. Bu milletle oynamayın Allah aşkına. Televizyonlara bire bir bakın her dizide tıpkı travesti, rastgele dizide bir travesti. İnsanlara algı yapıyorlar, imkânsız. RTÜK ne gelişim yapıyor. Baştan Zenginlik Partisi kendisine RTÜK’e bu noktada 3 sunum alfabe yazdık. Haddinden Fazla Iyicene Hareketler Bunlar denilen tıpkısı baziçe var tiyatro. Geçen sene akıbet bölümde açın izleyin, olamaz hakeza aynı husus evet. Ayrımsız ayvaz mektepli yurdu, içerisine bayanlar giriyor, tek dahi travesti rolünde biri giriyor. Orada diyor ki nedir hocam bunlar bayanlar filan, çıktı değişmeyen aldık yurtta erkeklerle kızlar benzeri yatacaklar. Bu ayrımsız algıdır arkadaşlar, oyuna gelmeyelim” diye niteleyerek konuştu.

“Bana ‘Haddinden Fazla Tanrı diyorsun, öğürtlemek zorunda kalıyoruz’ dediler”

Kongrede yaptığı konuşmada siyasete girmesinin sebeplerini açıklanan Yeniden Bol Bolamat Partisi Umumi Başkan Başdanışmanı Davut Güloğlu, “Ben bozukluk siyasetin içerisine girdim? Bak konserlerimi kaybettim. Rastgele yıl 50-60’a mail dinleti yapardım. Konserlerim 10’a 5’e düştü. Umurumda mı zannediyorsunuz. Benim umurumda olan bu kavim, bu toprakların üzerinde ruhlu mecmu ümmet ve tamlık dünyada ezilen ümmettir benim umurumda olan, ne dinden hangi ırktan olursa olsun ezilenin doğrulamak için buradayım. Ayrımsız sanatkâr bu cesarette bunu konuşamaz, söyleyemez rüfeka. Zira sanatçıların içinden geliyorum arz tepeden sunma dibindekileri bilirim. İş adamlarıyla bile oturdum, bakanlarla bile oturdum, siyasi arkadaşlarım dahi var hepsiyle oturdum kalktım. Ego size aynı husus söylüyorum, Milli Düşün davası bu ülkeyi kurtarabilecek davadır. Zira hakkın davasıdır. Bu bizim zatî davamız değil, hepimizin davasıdır. Cenabıhak demekten korkan budun var ya ego bunu yaşadım. Televizyonda ilk çıktığım zamanlarda çıkardığım albümden sonraları magazinler peşimizde, demin gelseler de doğrusu bulamıyorlar beni Cenabıhak’a şükürler olsun. Televizyonlara çağırsalar de çıkmıyorum, hepsini reddediyorum. Ben albümüm çıktığından beri tıpkı içkili barda yada ayrımsız restorantta izlence da yapmadım. Seçkin yıl 15-20 milyonu elimin tersiyle ittim. evet Allah derken korkuyorlar. Geldi kameralar bana soruyor ya elbet başardınız diye niteleyerek, dedim kim Tanrı-ü Teala şans etti, beni bu bölüt sevdirdi biz birlikte albümümüzle bu arada Cenabıhak’a şükürler olsun kudretli olduk dedim. Bana oradan magazincilerden birkaç tanesi yanıma gelip ne dedi biliyor musunuz? Haddinden Fazla Tanrı diyorsun, vermek zorunda kalıyoruz dediler” şeklinde konuştu. – GÜMÜŞHANE



Share: