Baştan Refah Partili Çolak: “LGBT’lileri serbest artırmak Allah’a savaş açmaktır”

Gümüşhane’de, Yeniden Zenginlik Partisi Gümüşhane İl Başkanlığı 2. Bayağı Kongresi’ne katılan Genel Başbuğ Yardımcısı Cemil Çolak, “Allah Lut Kavmi’ni yerle bire bir etti. Sen diyorsun kim ego serbest bırakıyorum, bu açıkçası Allah’a çarpışma açmaktır” dedi.

Yeniden Bol Bolamat Partisi Gümüşhane İl Başkanlığı 2. Mahdut Kongresi, Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kongreye, Baştan Bol Bolamat Partisi Umumi Komutan Yardımcısı Cemil Çolak, Yeniden Refah Partisi Genel Komutan Başdanışmanı ünlü şarkıcı Davut Güloğlu, İl Başkanı Ziyalı Dogma, ilçe başkanları, düzenleme üyeleri ve partililer katıldı. Kongrede enformasyon işleyen Baştan Bolluk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, Türkiye’dahi LGBT’lilere hürriyet verildiğini söyleyerek, “LGBT’lilere hürriyet verildi bu ülkede. Yetmedi dindar eşcinseller derneği kuruldu. Ben bunu akseptans edemem. Ego çoluğuma çocuğuma bunu eş veremem. Allah bir kavmi bu fiiliyattan yağlık yerle ayrımsız etti. Allah Lut Kavmi’ni yerle bir etti. Sen diyorsun ki ben serbest bırakıyorum, bu açıkçası Allah’a çarpışma açmaktır” dedi.

“LGBT’lileri başıboş bırakmak Cenabıhak’a cenk açmaktır”

Türkiye’da Mutekit eşcinseller derneği kurulduğunu ve bunu akseptans etmediğini tabir fail Yeniden Bol Bolamat Partisi Genel Komutan Yardımcısı Cemil Çolak, “Tıpkı ülkenin aslının dibine bomba koyuluyor. Aynı ülkenin GDO’su ile oynanıyor. Ayrımsız ülkenin koordinatlarıyla oynanıyor, kökten sürme milletin koordinatlarıyla, ahlakıyla oynanıyor, maneviyatıyla oynanıyor. Hınzır hitit erkin bırakıldı soframıza büyüklüğünde girdi, zina suç olmaktan çıktı sokaklara kadar döküldü. LGBT’lilere hürriyet verildi bu ülkede. Yetmedi dindar eşcinseller derneği kuruldu. Ben bunu kabul edemem. Ben çoluğuma çocuğuma bunu emsal veremem. Cenabıhak benzeri kavmi bu fiiliyattan ortalık yerle bire bir etti. Cenabıhak Lut Kavmi’ni yerle bire bir etti. Sen diyorsun ki ego serbest bırakıyorum, bu türkçesi Cenabıhak’a cidal açmaktır. Bu milletle oynamayın Cenabıhak aşkına. Televizyonlara aynı bakın değme dizide bire bir travesti, seçme dizide ayrımsız travesti. İnsanlara alacak yapıyorlar, olmaz. RTÜK ne iş yapıyor. Baştan Refah Partisi olarak RTÜK’e bu noktada 3 parça abece yazdık. Çok Sunturlu Hareketler Bunlar denilen tıpkısı oyun var oyun. Sabık sene sonuç bölümde açın izleyin, olanaksız böyle bir madde ya. Ayrımsız erkek öğrenci yurdu, içerisine bayanlar giriyor, tek üstelik travesti rolünde biri giriyor. Orada diyor kim nedir hocam bunlar bayanlar falanca, artık karar aldık yurtta erkeklerle kızlar tıpkısı yatacaklar. Bu benzeri algıdır arkadaşlar, oyuna gelmeyelim” diye konuştu.

“Bana ‘Çok Cenabıhak diyorsun, bölmek zorunda kalıyoruz’ dediler”

Kongrede yaptığı konuşmada siyasete girmesinin sebeplerini açıklayan Yeniden Zenginlik Partisi Umumi Komutan Başdanışmanı Davut Güloğlu, “Ego bozukluk siyasetin içerisine girdim? Bak konserlerimi kaybettim. Gelişigüzel yıl 50-60’a mümasil dinleti yapardım. Konserlerim 10’a 5’e düştü. Umurumda mı zannediyorsunuz. Benim umurumda olan bu kavim, bu toprakların üzerinde zinde kamu ümmet ve bütün dünyada ezilen ümmettir benim umurumda olan, ne dinden ne ırktan olursa olsun ezilenin sübvanse etmek için buradayım. Bir sanatkâr bu cesarette bunu konuşamaz, söyleyemez ihvan. Çünkü sanatçıların içinden geliyorum en yukarıdan en dibindekileri bilirim. İş adamlarıyla birlikte oturdum, bakanlarla de oturdum, siyasetçi arkadaşlarım dahi var hepsiyle oturdum kalktım. Ben size aynı madde söylüyorum, Milli Kuruntu davası bu ülkeyi kurtarabilecek davadır. Çünkü hakkın davasıdır. Bu bizim kişisel davamız değil, hepimizin davasıdır. Allah demekten korkan kavim var ya ego bunu yaşadım. Televizyonda evvel çıktığım zamanlarda çıkardığım albümden sonraları magazinler peşimizde, deminden gelseler birlikte zaten bulamıyorlar beni Tanrı’a şükürler olsun. Televizyonlara çağırsalar birlikte çıkmıyorum, hepsini reddediyorum. Ego albümüm çıktığından beri tıpkısı içkili barda yada tıpkı restorantta program de yapmadım. Her sene 15-20 milyonu elimin tersiyle ittim. evet Tanrı derken korkuyorlar. Geldi kameralar bana soruyor ya bittabi başardınız diye, dedim ki Cenabıhak-ü Teala nasip etti, beni bu bölüt sevdirdi tığ dahi albümümüzle bu arada Tanrı’a şükürler olsun liyakatli olduk dedim. Bana oradan magazincilerden birkaç tanesi yanıma gelip ne dedi biliyor musunuz? Haddinden Fazla Tanrı diyorsun, cüda etmek zorunda kalıyoruz dediler” şeklinde konuştu. – GÜMÜŞHANE

Share: