Batmanlı Enes, ilk kez katıldığı Oryantiring Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi oldu

Osmaniye’de yapılan Türkiye Oryantiring Şampiyonası Şehitleri Ihtifal 2. Kademe yarışlarına katılan Enes Çakar, Türkiye ikincisi oldu.

Batman Veysel Karanı Küçük Asya İmam Hatip Lisesi’nden yarışmaya katılan Enes Şimşekli Fener’ın, 42 ilden 102 kulüp ve bin 185 sporcunun katıldığı yarışmadan Türkiye ikinciliğini elde etmesi okulu ve arkadaşları marifetiyle sevinçle karşılandı. Osmaniye’üstelik planlı Türkiye Şehitleri Ihtifal 2. Paye Oryantiring Şampiyonası’nda merhale düzlük öğrencilerini tebrik kartı fail Meslek Müdürü Mehmet Siraç Dadak, Enes Çakar’ın başarısının farklı öğrencileri üstelik isteklendirme edeceğini söyledi.

Batman’ın proje okulu adına hep branşlarda ellerinde geleni yapacaklarını ifade fail Dadak, “Bunun için disiplinli ve programlı çalışıyoruz. Öğrencimiz Enes Şimşekli Fener’ın aldığı Türkiye ikinciliği Batman’a ve spor camiasına ihsan olsun. İnanıyorum ki bu muvaffakiyet öğrencilerimizin arasındaki rekabeti tetikleyerek Batman’dan daha çok öğrencinin buna benzer yarışmalarda merhale yapmasına vesile olacaktır” dedi. – BATMAN

Share: