BBP Umumi Başbuğ Yardımcısı Bulut, Erzurum’da partisinin İl Sedir Toplantısı’nda konuştu Açıklaması

Şişman Ilişki Partisi Umumi Başbuğ Yardımcısı Maksat Bulut, partilerinin serencam bir yılda üye sayısını yüzde 400’ün üzerinde artırarak 2023 seçimlerine yer gani şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Endişe, Erzurum’üstelik partisinin “Genişletilmiş İl Sedir Toplantısı”nda, yaptığı konuşmada, BBP’nin son benzeri yıldaki örgen sayısının koca ölçüde arttığını söyledi.

TBMM’ye soldurmak istediklerini belirten Bulut, “Partimiz, 2023 seçimlerine Halk İttifakı içerisinde zat adı ve amblemiyle girecek. Partimizi eskimemiş seçim kanunu ve siyasi partiler kanununun getirdiği avantajları bildirme ferah şekilde kullanarak TBMM’da göreceksiniz ve yer ongun şekilde entrika edilecektir.” dedi.

Keder, seçime en dolgunca şekilde hazırlanan partilerden biri olduklarına değinerek, şunları kaydetti:

“Serencam tıpkı yılda örgen sayısını yüzde 400’ün üzerinde, teşkilatlarını bile yüzdelik 60’ın üzerinde artırarak seçime sunu iyi şekilde hazırlanan siyasi partilerden biriyiz. Bu açıdan Anadolu insanımızın gösterdiği bandaj ve alakaya müteşekkiriz. Ülkemizde çetin manada soylu erki rehavet var. Bu sıkıntıları Aşkale ilçemizi görüşme ettiğimizde dile getirdik. Bu konuda sakil anlamda hayvancılık ve tarımla uğraşanlarla konuştuğumuzda devletimizin konusunda düşeni yaptığı halde desteğini artırması gerekiyor. Hükümetimizden, hele çiftçilerimizden motorin ve gübreden ÖTV indirimi yapmasını irade ediyoruz. Tığ doğrunun beraberinde, yanlışın karşısındayız.”

Endişe, asgari ücretin baştan hesaplanması gerektiğine meni ederek, “Ülkemizde 12 milyonu aşan minimal ücretlimizin gerçekten ücretlerinin akıbet avlu pahalılığına göre hesaplanarak verilmesi, ücretin artırıldığı zamanda işverenin prim ve başka teşviklerle desteklenmesi gerekiyor diye niteleyerek düşünüyorum. Emeklimizin birlikte tıpkı şekilde. Devletimizin ücretler noktasında aynı kamu reformu yapması gerektiğini düşünüyorum.” diye konuştu.



Share: