Beşiktaş-VavaCars Fatih Karagümrük maçının arkası sıra

Spor Ayak Süper Öbek’in 3. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük’ü 4-1 aşınmış fail Beşiktaş’ta beceri yönetmen Valerien Ismael, büyük ayrımsız yengi aldıklarını söyledi.

Maçın arkası sıra planlı basın toplantısında mütekellim Ismael, “Sonuçtan çokça mutluyuz. Planladığımız üzere aktif başladık maça, direkten dönen toplarımız var. Devreye 2-0 önde girdik. İkinci yarıya bile bir şekilde bitmeme etmemiz gerektiğini konuştuk. Şu anda güzeşte sezonki Adana Demirspor maçını henüz bereketli anlayabiliyorum. Geçen hafta de aynısını yaşadık. Bu akşam da 3-0’dan 3-1 oldu amma sert durduk ve ikinci golü yemedik. Çok kocaman tıpkısı 3 fakül aldık. Galibiyet zaman bizim için önemliydi. Küme teferruatlı tıpkısı maraton ve maç maç bakacağız. Aynı sonraki Sivasspor maçında yengi almayı planlıyoruz.” diye niteleyerek konuştu.

Ismael, Beşiktaş’ın aktarma gündeminde düz alan Dele Alli ile ilişkin adına ise “İsimler üzerine istimara yapmıyorum. Bu laf için Ceyhun Satma kırıcı çalışıyor. Kadroyu elan elbet geliştirebiliriz diye çalışıyoruz.” dedi.

Karşılaşmanın son dakikalarında oyuna giren Uğraş Boğa ile ilgili mütekellim Ismael, “Bildirme şanlı konu oynadığımız oyun. Uğraş bizim üzere kebir aynı aktör. Takımın ona ihtiyacı olduğunda amade olacaktır. Ligde çok fazla maç var. Çarpışma üstelik oynayacak ve goller atacak. Bu noktada çıdam göstermemiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Ismael, taraftarın oyuncu değişikliğine müteveccih tezahüratları ile ilişkin kendisine ise “Türkçe anlamıyorum. O yüzden birlikte anlayamadım tezahüratı. Değişiklikler üzerine değişmeyen benim. Tıpkısı değişiklik yaparken yüzde yüz güvenmek isterim. O dengeyi bozmadan hareket etmek isterim.” şeklinde konuştu.



Share: