BİGACEM Başkanı Sinan Aygül yiğitlik tazeledi

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti’nin (BİGACEM) yapılan süssüz genel kurulunda bulunan başkan Sinan Aygül cüret tazeleyerek görüş birliği ile gine başkanlığa seçildi.

BİGACEM seçimi; meclis müesses seçimi yapılması ve ruzname maddelerinin görüşülmesiyle başladı. Umumi kurulda BİGACEM’in faaliyetleri için katılımcılara bilgelik veren BİGACEM Başkanı Sinan Aygül, cemiyetin kullanılmamış proje ve hedefleri ile ilişik bile bilgiler paylaştı.

Ardından umumi kurula geçilerek fikir kullanma işlemine başladı. Gerçekleştirilen umumi kurul sonucunda mevcut başkan Sinan Aygül atılganlık tazeleyerek düşünce birliği ile tekrar başkanlığa seçildi.

Genel kurul sonrası teşekkürname konuşması yapan Aygül, “Umumi kurulumuzu malumat ödeme hakkı, basın ve ifade özgürlüğü için savaş eden ve görevlerini ödeme ederken yaşamını yitiren iki meslektaşımıza adıyoruz. Gaziantep’te yaşanan trafik kazasına bilim için giden İhlas Bilgi Ajansı muhabirleri meslektaşlarımız Muhammed Abdulkadir Sıhhatli ve Rüya Yakup Tanrıöver’i rahmetle anıyoruz” dedi. – BİTLİS

Share: