Bilecik 1. Saftirik Lig’de kur’alar çekildi

Bilecik 1. Tor Loda 2022-2023 futbol sezonun kur’a çekimi gerçekleşirken, A ve B grubunda 16 mızıka mücadele edecek.

Tor Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) binasında gerçekleşen kur’a çekimine ASKF Başkanı Nusret Kele, Bilecik Ayak Topu İl Temsilcisi Açık Deniz Toku ve kulüp başkanları katıldı. Kur’a çekimi öncesi konuşma eden Başkanı Nusret Kele tekmil takımlara kazasın belasız bire bir öbek temennisinde bulunarak, “Bu yıl dahi A ve B grubunda toplamda 16 takım savaş edecek. 2 takım tıpkı zir lige düşerken, önceki 2 sırayı aralan takımlar çaprazlamasına maça yapacaklar. A grubu lideri B gurunun ikincisiyle, B grubun lideri A grubunun ikinciyle karşılaşacak. Bu maçlar aynı içerde bir dışarıda şeklinde olacak. Burada bire bir ense tura yükselen takım ise nötr sahada tek karşılaşma usulü şampiyona amacıyla çalma dökecek. Ligler koşa devreli deplasmanı olacak. Bilecik 1 Amatöör Grup 4-5 Kasım tarihlerinde başlayacak. Ayrıca Bilecik’i bu yıl BAL’de sahne olacak olan Bilecik 1969 Kulübü’ne başarılar dilerim” dedi.

Bilecik Ayak Topu İl Temsilcisi Engin Toku ise, kulüpleri evraklar ve sorumlulukları kadar konularda brifing yaparken, o dahi hem 16 topluluk hem dahi Bilecik 1969 Kulübü’ne başarılar diledi.

Öte yandan A grubunda 1308 Osmaneli Belediyespor, Osmaneli Gençlerbirliği, Vezirhanspor, Gölpazarı Belediyespor, 1299 Bilecik Kulübü, Bilecik Gençlerbirliğispor, Söğütspor ile Kürespor kayran aldı. B grubundan ise, Vitraspor, Güneşspor, Pazaryerispor, Kurtköyspor, Karaköyspor, Demirköyspor, Dodurgaspor ve İçköyspor düz aldı. – BİLECİK

Share: