Bilecik Belediye Başkanvekili Subaşı, Keyif Çalışanlarının 14 Mart Tababet Bayramlarını Kutladı

Bilecik Belediye Başkanvekili Melek Cıda Subaşı, 4 Mart Tababet Bayramı nedeniyle Bilecik Yetişek ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek, hekim ve sağlık çalışanları ile tıpkı araya geldi.

Cumhuriyet El Partisi Bilecik Mebus Yaşar Tüzün, İl Başkanı Mehmet Mütehammil Yaşar, Kalıp İlçe Başkanı Berna Pamukcu, Belediye Başbuğ Yardımcısı Hüseyin Felek ve Şehremaneti Meclis Üyesi Nurten Bilecikligil ile Bilecik Yetişek ve Araştırı Hastanesi’ni mülakat fail Başkanvekili Subaşı, hekim ve çalışanlara çiçek hediye etti.

Hastane Başhekimi Dr. Akademisyen Erhan Arıkan’ı dahi ziyaret fail Subaşı, doktorların ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Başkanvekili Subaşı, mülakat sonrasında içtimai iletişim araçları hesabından yaptığı paylaşımda, “14 Mart Tababet Bayramı’nda Bilecik Yetişek ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. üyesi Erhan Arıkan’ı, doktorlarımızı, hemşirelerimizı ve sağlık emekçilerimizi; Milletvekilimiz Yaşar Tüzün, İl Başkanımız Mehmet Mukavim Yaşar, İl Kadın Kolları Başkanımız Nurten Bilecikligil, Form İlçe Başkanımız Berna Pamukcu ve Başkan Yardımcımız Hüseyin Kader’la birlikte görüşme ettik. Çalışmalarında kolaylıklar diledik. Emeğinizin karşılığını aldığınız, doğruluk ettiğiniz değerleri gördüğünüz nice bayramlara! 14 Mart Tababet Bayramınız kutlu olsun” dedi.

Share: