Bilecik Mülakatı planlı konferansta anlatıldı

Bilecik Belediyesi ve Şehir Konseyi işbirliğiyle; 5 Boşluk 1920 Mustafa Eksiksizlik Atatürk’ün Bilecik ziyareti ve Bilecik Mülakatı’nın 102. yılı dolayısıyla konuşma düzenlendi.

Şeyh Edebali Hars ve Kurultay Merkezinde gerçekleştirilen konferansta, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nden Doç. Dr. Taner Bilimci ve Doç. Dr. Arkadaş Arıkan, bahis hakkında teferruatlı bilgiler verdi. Bilecik Şehremaneti Komutan V. Ferişte Mızrak Subaşı, şehremaneti başbuğ yardımcıları, uray meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasal parti yöneticileri ve öğrencilerin katıldığı konferans büyük benzeri içtenlikle takip edildi.

Konferans sonunda katılımcılara teşekkürname eden Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, “Zer akademisyenlerimizden çok artağan ve fena hâlde ayrımsız yemek dinledik. Katılan herkese teşekkürname ediyor, programın düzenlenmesinde emeği olanlara ayrıca şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Konferans, Başbuğ V. Subaşı ve Atatürkçü Us Derneği Bilecik Ofis Başkanı Rasim Yıldırım’ın Doç. Dr. Arıkan ve Âlim’e hediye taktimiyle sona erdi. – BİLECİK

Share: