Bilecik’te DOĞRU Parti’de milletvekili namzet adaylığı süreci başladı

Bilecik’te DOĞRU Öğür’ye saylav namzet adaylığına ilk başvuruyu Hüsnü Ersoy yaptı.

AK Tümen Bozüyük İlçe Başkanlığı görevinden milletvekili aday adaylığı için zaman ricat eden Hüsnü Ersoy, müracaatını parti binasında düzenlenen basın toplantısında İl Başkanı Serkan Saika’a tasdik etti.

Burada konuşan Başkan Sebep, hedeflerinin Bilecik’ten iki saylav çıkartmak olduğunu söyledi.

“Asrın Felaketi” zımnında seçimlerin daha rahat ve ağızsız tıpkı şekilde geçmesini beklediklerini nâkil Saika, şu ifadelere kayran verdi:

“Teşkilatımızın içerisinden bire bir arkadaşımız cesurluk göstererek geçmiş müracaatını yaptı. İnşallah teşkilatımızdan namzet adaylarımızı da bekliyoruz. Bizim hedefimiz inşallah Bilecik’te 2’bile 2’yi yararlanmak. İlk öğün da olsa bu başarıyı göstereceğimize ben inanıyorum kıvrak bir teşkilatımız var. Cumhurbaşkanımız bile rekor bire bir oyla inşallah Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanacak ve hedefimize ulaşacağız, bundan tek kimsenin kıvılcım büyüklüğünde şüphesi yok.”

Hüsnü Ersoy ise 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlerin önemine değinerek, “Bilecik’ten iki milletvekilini meclise göndererek Bilecik’i politik tarihe kaydettireceğiz. Bunun için konjektür amelî, matematik uygun, herşey ergonomik. Sizlerin desteğiyle ve Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye’de da rekor oylarla Topluluk ittifakının iktidarını millete hizmet vesilesi kılacağız ve bunun üzere de inancımız tamam, çıngı kadar birlikte bundan ayrımsız şüphemiz namevcut.” dedi.

Konuşmaların ardından Ersoy, referans dosyasını Başkan Sebep’a konfirmasyon etti.

Toplantıya, partililerin birlikte Ersoy’un ailesi ve yakınları üstelik katıldı.

Share: